Voja Bešić Bend & S3ngs u Domu omladine Beograda

Foto: Promo/Dom omladine Beograda

Cena ulaznice u pretprodaji: 300 dinara, na dan koncerta 500 dinara

Voja Bešić Bend postoji već godinu dana. Izdali su singl Boogaloo za Multimedia Music, sa dve pesme, Donde Esta Maria i Zaratustra u produkciji DivaneSound Studio.

Trenutnu postavu benda čine sjajni Marko Milivojević (bubanj - eks EKV, Vlada Divljan), Đorđe Đuričko (bas - eks Sport i Reinkarnacija, Neurostenične lasice i The Dridgers), Slađana Vitezović Lu (vokal) i Voja Bešić (gitara i vokal - svirao je gitaru, pevao i komponovao u grupama Bezobrazno zeleno, The Glissers, EKV Revisited, Voja Bešić Bend (Beograd), Vojni orkestar kasarne Stevan Sinđelić (Niš), Los Lobos del Sur (Prag), orkestar samostana Santa Rosa de Lima (Matamoros), Đango, Collateral Damage i L.F.Ant (Njujork).

Voja Bešić je pisao muziku za dugometražne dokumentarne filmove "Vrela krv" i "NY: Šest sati ranije". Pisao i izvodio muziku za pozorišnu predstavu "Trojanke" u produkciji Classic Stage Company (Njujork).

Piše kratke priče, vinjete i romane. Objavio dva romana: "Gringo" (2009.) i "Kozinski" (2012.) za izdavačku kuću Kornet.

S3ngs su rock'n'roll bend iz Zagreba koncertno aktivan na nacionaloj i regionalnoj sceni od kraja 2006. godine.

Uticaji: rock / brit pop / punk / yupunk-rock / indie

Sa oko stotinak koncerata obišli su celu regiju, i započeli rad u studiju sa dva EP snimka "Gledam Balkan sa balkona" (2007) i "S čim da te lupim?" (2009). Na jesen 2010 godine izlazi dugo očekivani prvi album "Moderno trijezan" službeno izdat za nezavisnu etiketu OSA Media. Album je hvaljen i izrazito dobro prihvaćen od kritike kao i publike, a u oktobru 2013. izašao je novi album: „Costa S3ngsia“

Zabeleženi koncerti: INmusic festival 2007 / 2010, Arena Zagreb, dvorana Mladosti Rijeka, predgrupa Hladno pivo, Dom sportova predgrupa Manu Chao La Ventura, mnogi manji festivali i svi veći i manji gradovi Širom Hrvatske, Bosne i Slovenije.

„Costa S3ngsia“ - naziv je drugog albuma izvrsnog mladog zagrebačkog rok banda S3ngs, koga su izdali 5. oktobra 2013. godine. Zvuk koji ga, za razliku od debi albuma, obeleževa je širi, raznovrsniji i melodičniji, a za to su zaslužne dodatna gitara i klavijatura koje dodaju atmosferičnost.

Pesme se tematski protežu od ljubavnih i prijateljskih do socijalnih; prolaze kroz realnost u kojoj živimo, ali i pozivaju na bolje sutra, zajedništvo i borbu protiv opšte letargije. Brod na naslovnici albuma simbolizuje nezavisnost i putovanje S3ngsa kroz sve izazove i nedaće ovih zahtevnih vremena.

Novi album S3ngsa možete besplatno preuzeti na službenoj stranici www.s3ngs.com, a bend početkom 2014. objavljuje i spot za novi singl „Što su jutros napravile“.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.