Satnica Supernatural festivala

Foto: Promo

Supernatural festival se, kao i svake godine, održava preko dana. Dečiji program počinje u 12 sati ujutru, a za ostale od 14 sati. Ulaz za decu je besplatan, a oni koji ne budu reciklirali ambalažu Supernatural čaja mogu da kupe karte na dan održavanja festivala, ispred ulaza po ceni od 400 dinara.

Program festivala počeće u 12h muzičkim programom i nastupom hora Čarolija. Satnica muzičkog programa Supernatural festivala izgleda ovako:

12h Hor Čarolija
13h Hor Kolibri
14h My people
15:30h DLM
16:30h Obojeni program
18:00h Darkwood Dub
19:30h Kraj programa

Edukativni i ekološki program će se odvijati u još pet zona.

U Rosa učionici vas očekuju „Bird watching workshop”, Kultura Dunava, Dunavska strategija i “Think Thank”, Podrži da se održi – Delhaleze panel i predavanje Ambalažni otpad kao resurs.

U Telenor lavirtintu vas očekuju Dečija radionica “Potraga za blagom”, u Plasteniku će se održati radionica sađenja biljaka za decu dok vas na Osmatračnici očekuje posmatranje ptica LOA. U samom Supernatural parku posetioci mogu da vide Zelenu pijacu koja će im ponuditi najbolje organske proizvode, kao i plažni bar ili se u aktivnoj zoni oprobati u odbojci.

U okviru parka biće i priređena izložba četiri vajara Viktora Kiša, Ane Đorđević, Bože Trezića i Ivana Gračnera.

U okviru zelene pijace predstaviće se Rajačke pimnice, Futoški kupus, Sneška Jandrlić, Biošpajz, Fish Fest, Rakija iz Rakije, Med sa Homolja Radosavljević, Pravo iz baste, Rajkine pite, Gradske pijace i Supernatural goods.

U okviru Supernatural plastenika predstaviće se Jovanka baštovanka, Zavod za zaštitu prirode, JKP Zelenilo Beograd, Rasadnik Opovo i Green day.

Kompletnu satnicu možete da pogledate na sledećem linku: http://www.supernatural.rs/wp-content/uploads/2014/04/SN-satnica-2014.jpg

Svi koji kupe Supernatural čaj i praznu ambalažu ponesu na festival ne samo da će ući na festival već će pomoći finansiranje programa „Earth keepres“ za primenjeno ekološko obrazovanje mladih, koje ima za cilj da studentima pruži praktična znanja iz oblasti očuvanja i upravljanja životnom sredinom.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.