Orgazam u vožnji: Bicikl sa vibratorom u sedištu!

Očigledno je da su se proizvođači ovog vibratora vodili idejom da je orgazam potreban i dok vežbamo, vozimo se gradom na biciklu... Proizvođači seksi igračaka iz južne Afrike, koji prodaju sve od lubrikanata pa do vibratora, osmislili su ovo čudo i dali mu simpatičan naziv “Srećna vožnja”. Za simboličnih 37 dolara postajete vlasnica vibratora koji vam omogućava da doživite orgazam dok vozite bicikl. U opisu su naveli da je vibrator “diskretan, ali moćan” i da će vam garantovano pružiti zadovoljstvo! Nejasno je odakle ideja da je vibrator potreban u biciklističkom sedištu? Ne verujemo da je zgodno krstariti gradom i pratiti saobraćajne znake, dok vas preplavljuju orgazmički talasi, zar ne?

Svi mi smo negde ljubitelji dobre seks igračke, hteli to da priznamo li ne, ali ova vrsta se nikako ne može koristiti, a da se ne izazove sudar. Zamislite samo situaciju u kojoj obašnjavate policajcu razlog zašto niste stali na crveno i pri tome mu pokažete svoje “srećno” sedište!

Možda će proizvođači uraditi neke izmene, pa će ovo sedište moći da se namesti na sobne, trenažne bicikle, pa ko voli da trenira i doživljava orgazam, ovo je idealan vibrator za njega!

Izvor: womenshealthmag

Foto: sandyunderpants

Pogledajte još