POHOTNA UČITELJICA: Primorala trojicu učenika na seks (VIDEO)

Profesorka Elen Lindsi Nimik (29), udata majka troje dece, suočava se sa optužbama za seksualno zlostavljanje dvoje maloletnika, svojih učenika.

Pohotna profesorka srednje škole je sama otišla u policiju u Samervilu, u Južnoj Karolini, nakon što je optužena za seksualne odnose sa maloletnicima.

Elen je početkom aprila u svojoj kući organizovala žurku tokom koje je celu noć imala seks s trojicom svojih učenika, od kojih dvojica imaju 17, a jedan 18 godina. Ona je navodno nedeljama zadirkivala spomenutu trojicu momaka.

“Prvo im je govorila proste reči, da bi potom krenula da im šalje poruke. Slala bi im svoje gole fotografije i slične stvari. Nije prestajala. Jednog bi pokupila ujutru, pa bi imala seks sa njim, a istu stvar bi učinila i poslepodne”, priča advokat trojice tinejdžera Majk Bošnjak.

Optužnica protiv nje je podignuta zbog privatne zabave koju je početkom aprila organizovala u svojoj kući. Tamo je celu noć imala seksualne odnose sa svom trojicom, a neko je sve prijavio osoblju u srednjoj školi koje je kontaktiralo policiju.

Elen je ekspresno suspendovana na radnom mestu, a kasnije je sama dala otkaz. Profesorka je puštena da se brani sa slobode nakon što je platila kauciju, ali još nije iznela svoju stranu priče.
Pogledajte video:

Izvor: Telegraf

Pogledajte još