Voditeljka Branka Nevistić se udaje za tajkuna!

0

Poznato TV lice Branka Nevistić (44) udaće se sledećeg ponedeljka za srpskog milionera Branislava Grujića (51), a kako „Alo!” saznaje svadbena ceremonija biće upriličena u Veneciji!

Naime, prema rečima našeg sagovornika, par koji je svoju vezu započeo 2010. godine odlučio je da sudbonosno „da” izgovori pred tridesetak zvanica koje će doputovati u Italiju, gde će provesti tri dana.

– Budući da su vezu skrivali daleko od očiju javnosti, Branka i Bane su odlučili da se venčaju u inostranstvu kako bi izbegli paparace i prisustvo medija. Njena želja je bila da to bude Venecija, pošto su već nekoliko puta bili tamo. Ona je angažovala poznatu italijansku agenciju za organizovanje svadbi, a svečana ceremonija održaće se u jednom od najluksuznijih hotela u tom romantičnom gradu. Na venčanju će biti oko 30 zvanica, njihovih prijatelja i članova porodica, a koliko znam među poznatim svatovima naći će se voditeljka Maja Žeželj, kao i glumac Dragan Bjelogrlić, koji će doći sa suprugom Majom – navodi izvor „Alo!” i dodaje da Branka ništa nije prepustila slučaju.

Opširnije u izdanju ALO! za ponedeljak 26. maj.

Foto: Screenshot/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.