fbpx

"Noć za pomoć" u Domu omladine 10. juna: Nastupaju Bajaga, Partibrejkers, Van Gogh...

Festival organizuju Dom omladine Beograda, MTV i Long Play, uz podršku Crvenog krsta Srbije.

Svaki posetilac festivala "Noć za pomoć" će na ulazu u DOB, u utorak 10. juna donirati najmanje 1.003 dinara (može dati i više) direktno Crvenom krstu Srbije, koji će novac dalje uputiti ugroženim građanima.

Festival "Noć za pomoć" biće istovremeno i prva od dve centralne manifestacije proslave 50 godina Doma omladine Beograda, centra kulture i obrazovanja čiji je osnivač Grad Beograd.

Dom omladine je decenijama kultno okupljalište mladih Beograda, ali i cele Srbije, te jedno od omiljenih odredišta kulturnog turizma mladih iz Evrope i sveta.

Muzički program festival "Noć za pomoć" održavaće se 10. juna istovremeno na dve bine u Velikoj sali i Sali Amerikana DOB-a.

Podjednako važan biće i popodnevni program, 10. juna već od 14 sati na popularnom "Zidiću" ispred DOB-a.

Posetioci programa na "Zidiću" takođe će moći da doniraju novac u kutije Crvenog krsta Srbije koje će biti ispred DOB-a. Kompletna lista učesnika i satnica festivala biće naknadno objavljeni.

Važno je naglasiti da će i sav prihod od pića prodatih u DOB-u tokom festivala takođe biti kroz Crveni krst Srbije usmeren za pomoć ugroženima od poplava.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.