Budite slobodne u seksu: Muškarci vole vaš vibrator!

Čak 70 posto ispitanika reklo je da protiv toga nema baš ništa i time su pobijeni svi mitovi da muškarci strahuju od "suparnika na baterije".

Međutim, šta je sa muškim seksualnim samopouzdanjem? Zar ih ne vređa činjenica da žene koriste vibrator uglavnom kada muškarac "zakaže"? Izgleda da ne, a evo i šest mogućih razloga za to.

1.Muškarci vole alat

Sve što ima prekidač, prvi buku i olakšava neki posao muškarci smatraju alatom, što znači i da ga vole. Ako vibrator pomaže ženi da brže, lakše i intenzivnije dođe do orgazma, oni nemaju ništa protiv. Štaviše, voleli bi da ga njihove dame koriste pred njima.

2.Znaju da je orgazam samo delić slagalice

I muškarci vole orgazam i lako ga postižu bez ičije pomoći. Međutim, seks je mnogo više od jednostavnog postizanja vrhunca. Zato i oni znaju da ih vi nećete zanemariti zbog vibratora.

3.Uzbuđuje ih

Većina muškaraca mašta o tome da posmatra ženu kako se samozadovoljava. Ako pritom ona ima vibrator, to je dokaz da joj je seks važan, a to muškarce jako uzbuđuje.

4.Žele da znaju kako ženski orgazam funkcioniše

Ako žena sebi redovno može da pružiti orgazam, biće mnogo zadovoljnija u krevetu s njenim partnerom. Naime, većina muškaraca zaista želi da žena dođe do vrhunca, ali ne znaju kako da joj u tome pomognu. Međutim, što ona više zna, to ga više može naučiti.

5.Ne žele da budu vaš ceo svet

Uopšte, muškarci veoma cene nezavisne žene kojima se ceo život ne vrti samo oko veze. Iz istog razloga i oni gledaju porno filmove i samozadovoljavaju se. Zato je muškarcima potpuno prirodno da njihove partnerke imaju i nezavisan seksualni život.

6.Znaju da su nezamenjivi

Iako žene uvek mogu da postignu vrhunac zahvaljujući vibratoru, on je nikad ne može privući. Štaviše, da su vibratori bolji, muškarci bi odavno bili zaboravljeni.

Izvor: zadovoljna

Pogledajte još