ZZ Top objavili: Ne sviramo u Nišu!

ZZ Top je na sajtu Facebook sve fanove obavestio da je najava koncerta u Srbiji lažna, i da žali zbog obožavatelja koji su možda u nju poverovali.

"Skrenuta nam je pažnja na činjenicu da reklamiraju naše učešće u humanitarnom događaju u Srbiji 7. juna. Ni bend, ni menadžment nisu bili kontaktirani unapred oko ovog pitanja, i realno bi bilo nemoguće da nastupimo zbog prethodno ugovorenih obaveza. ZZ Top žali zbog fanova koji su možda bili prevareni i poverovali u ova obaveštenja", stoji na zvaničnom profilu benda.

(old_image)

Organizator koncerta u Nišu, međutim, tvrdi da je pregovora itekako bilo.

"Problem je nastao pre par dana, jer smo, pored besplatnog ulaza, želeli da na ulazu postoje i kutije u koje bi ljudi ubacivali novac za Crveni krst, na dobrovoljnoj osnovi. Menadžment benda smatrao je da to krši dogovor o potpuno besplatnom ulazu.  Za sve ovo postoje ugovori, koje ćemo nakon konsultacijama sa advokatima objaviti", rečeno je iz agencije "Plato star" za "Balkan rock".

Sedmog juna će na Tvrđavi u Nišu biti organizovan rok koncert i moto skup, a najpoznatije rok bradonje bile su najavljene kao specijalni gosti. Na njihovom sajtu nije bilo obaveštenja o dolasku u Srbiju.

Pogledajte još