Pogledajte koje srpske lepotice su se našle u enciklopediji najlepših žena

Američki sajt “Beautiful women pedia”, koji pravi listu najlepših žena sveta, na spisak lepotica iz Srbije uvrstio je Biljanu Tipsarević, Natašu Bekvalac, Ninu Radulović Lečić i Anu Kokić.

Sajt koji predstavlja enciklopediju najlepših žena sa svih kontinenata, pobrojanih po državama, nije zapostavio ni Srbiju. Pored navedenih lepotica, boje Srbije brani i teniserka Ana Ivanović.

(old_image)

Opisi lepote Srpkinja na sajtu su vrlo laskavi, pa se u jednoj rečenici može pročitati da su “zanosne srpske žene dobile genetski džekpot, kao i da muškarac u Srbiji može lako da se zaljubi nekoliko puta dnevno”.

Autori ne štede ni kad je reč o hvalospevima o fizičkim atributima. “Prelepe Srpkinje su visoke, vitke, sjajne kože i pretežno su brinete. Reč 'dosadno' ne postoji u njihovom rečniku. Misteriozne su, punijih usana, i vrlo su zgodne, bez obzira na godine”.

Najzanimljivi deo opisa svakako je rečenica u kojoj se kaže da se naše žene “ne boje da pokažu kožu i da uživaju u izazovnijem oblačenju, ali i da su jako ponosne i dostojanstvene”.

U svakom slučaju, biti u društvu najlepših žena sveta nije mala stvar, a s tim se slažu i naše lepotice sa spiska.

- Poznato je da devojke iz Srbije važe za najlepše na svetu, pa mi imponuje što sam na spisku najlepših. Velika mi je čast i zadovoljstvo i hvala im na tome - rekla nam je Ana Kokić.

(old_image)

Nina Radulović Lečić nije krila oduševljenje što se našla na jednom ovako laskavom spisku.

- To je prestižna titula i pravo da vam kažem baš sam oduševljena. Verujem da ljudima koji su odabrali najlepše nije bilo nimalo lako jer su naše žene zaista ženstvene, izrazito lepe i trude se da izgledaju negovano - rekla je lepa voditeljka.

24sata

Pogledajte još