Vreme je da naučite kako da joj skinete grudnjak jednom rukom!

Ući pod majicu drage sa hladnom rukom je fatalna greška na samom početku. Niti je prijatno, a može da poveća nervozu (pogotovo ako po prvi put sami skidate grudnjak). S obzirom da ćete preko majice teško videti da li se otkopčava spreda ili otpozadi, nežno joj milujte grudi. Ako napipate plastičnu kopču spreda, tada se tu grudnjak i otkopčava, ali ako je nema napred, razumljivo – otkopčava se pozadi.

Posle toga lagano uđite rukom odozdo ispod njene majice i napipajte tvrđi deo tkanine na grudnjaku (ako se radi o kopči otpozadi, ona se nalazi na sredini leđa).

Grudnjak sa kopčom na kukice

Najčešći grudnjak koji koristi ženska populacija je upravo ovaj tip grudnjaka. Najgori primerci imaju četiri kukice, dok standardni imaju dve. Pristupite kopči tako da nežno zavučete ruku pod istu i na donji deo kopče postavite srednji prst, a sa gornje strane je fiksirajte kažiprstom. Palcem pomerite gornji deo kopče na koju god stranu se već otkopčava, približavajući drugu stranu kažiprstom i srednjim prstom. Nemojte ispuštati kopču dok god niste sigurni da je grudnjak otkopčan. Ako ispustite kopču, a jedna kukica ostane i dalje zakopčana, teško ćete skinuti grudnjak jednom rukom.

Grudnjak sa kopčom “gore-dole”

Kopča gore-dole se retko nalazi na grudnjacima novije proizvodnje, ali je česta kod kupaćih kostima. Ponovite postupak fiksiranja sa srednjim prstom, a kažiprstom i palcem deo grudnjaka na kojem ne ostaje prišivena kopča pomerite prema gore. Grudnjaci znaju da se zavrzu, pa ćete možda deo bez kopče morati da spustite dole.

Izvor: savjetnica

Pogledajte još