Zamišljate život svoje omiljene TV ličnosti? Evo koliko to zaista košta

Povukli smo granicu između realnosti i fikcije i preračunali koliko bi zaista koštali njihovi životi na kojima im zavidimo.

Keri Bredšo

(old_image)

Youtube/Prinscreen

Odavno smo svesni koliko skup i glamurozan život vodi Keri Bredšo - ali, ipak, preteško je takav jedan život održati. Prostran stan sa dvoje vrata na kupatilu upareni sa mesečnom kupovinom cipelica Manolo nije nešto što može baš lako da se iznese. A tu je i njeno izbegavanje železnice i ljubav prema pićima od po $15 dolara i najpoznatijim restoranima koje se temelji na plati jednog njujorškog frilensera. Hm. Koliko je ovo zapravo moguće? Znamo da Keri ima 0 dolara na svom štednom računu, pa je potpuna misterija kako nije u dužničkom ropstvu.

Cena života:
Krija: $2,800 mesečno
Manolo cipele: $700 (najmanje!) mesečno
Zavisnost od odlaska u Barney's: $2000
Troškovi koji odu na taxi: $500 mesečno
Društveni život: $1000 mesečno
Ukupna cifra godišnje: $84,000

Monika Geler i Rejčel Grin

(old_image)

Youtube/Prinscreen

Niko nije odgledao svih deset sezona serije ''Prijatelji'' a da nije žudeo za prostranim stanom u zapadnom delu Njujorka (West Village) u kom žive Monika i Rejčel. Ovaj stan postoji zahvaljujući popularnom izgovoru o kiriji koju plaćaju na ugovor i koja ne može da se poveća bez obzira na ma koju krizu koja se dešava. Međutim, i pored toga, budžet jedne konobarice sa potrošačkim navikama kraljice nije preterano realan. Na svu sreću, ostatak serije ima prilično dobra primanja koja se samo povećavaju. Ono što nas sve tangira do određene mere je to što: niko od Prijatelja ne deluje kao da se ubija od posla... niti uopšte radi.

Cena života:
Kirija: $5,000 mesečno (*sa sve plaćanjem na ugovor)
Nebrojeno mnogo kafa: $300 mesečno
Rejčelin šoping budžet: $1,000 mesečno
Monikina kupovina namirnica i sredstava za čišćenje: $600 pmesečno
Ukupno godišnje: $94,800

2 Broke Girls

(old_image)

Youtube/Prinscreen

Sa ovakvim nazivom serije očekivali biste da dve glavne junakinje, Maks Blek i Kerolajn Čening jedva imaju novca za život. I dok njihovi profesionalni životi oslikavaju naziv serije, (inače, obe rade kao konobarice (posao koji je jako malo plaćen)) to nikako nije slučaj sa njihovim prostranim stanom u Bruklinu, u trendi Vilijamsburgu. Isto tako, na ovu nelogičnost se nadovezuje i njihova želja da zarade početnih $25,000 kako bi pokrenule svoj kapkejk biznis.

Cena života:
Kirija: $2,800 mesečno
Održavanje konja: $300 mesečno
Ukupni mesečni troškovi: $10,500
Kurs mešnje: $20,000 godišnje
Ukupni trošak na godišnjem nivou: $85,200

Sad vam se čini da i ne raspolažete tako loše svojim budžetom, zar ne?

Pogledajte još