Junfest – Novi grad na Ušću

Pored ovog ogromnog šatora postaviće se još 15 velikih šatora u kojima će se predstaviti poznate srpske i beogradske kafane i restorani, kao i popularni klubovi koji će preneti deo svoje atmosfere, ponude i programa uz svoje prepoznatljivo gostoprimstvo. Na ovim scenama će se smenjivati orkestri, trubači, tamburaši koji zabavljaju publiku svakodnevno na raznim lokacijama u Beogradu, a pored njih rame uz rame naći će se i DJ-evi i bendovi na urbanoj sceni. Svi zajedno će se ovih dana spojiti na Ušću.

(old_image)

Junfest će sredinom meseca spajati ljude raznih muzičkih ukusa, dok će se uz muziku prožimati i razni mirisi iz nama dobro poznatih restorana i kuhinja poput Leskovačke, Zlatiborske, Vojvođanske, Pirotske a posebnu draž daće i gosti iz Sarajeva. Na Junfestu probaćete autentičnu kuhinju Baš Čaršije, a u pomoć u iznalaženju i spremanju kulinarskih receptura naći će se i Srpska Asocijacija Šefova Kuhinja.

(old_image)

Da podsetimo da su na ovom festivalu svoje učešće već potvrdili Željko Joskimović, Haris Džinović, Toni Cetinski, Ana Bekuta, Seka Aleksić i drugi izvođači koje će čekati spremna scena.

Pogledajte još