TOP 10 BLAMOVA NA ESTRADI: Bahata vožnja, tuče...

Poznate ličnosti na srpskoj sceni vode računa o svom ugledu i paze kako se ponašaju, ali kada misle da ih niko ne posmatra opuste se i sebi dozvole čak i bahato ponašanje.

Najčešće se veoma neodgovorno ponašaju u saobraćaju, prolaze kroz crveno svetlo, pretiču na punoj liniji, pljuju ili vrše nuždu na javnom mestu. Paparaco lov je godinu dana pratio poznate i napravio listu blamova najpoznatijih na našoj estradi.

Ovo su top 10 blamova.

1. Pušenje marihuane
Marija Vicković, Katarina Radivojević i Viktor Savić zauzeli su prvo mesto jer su na javnom mestu pušili smotuljak, a najverovatnije je reč o marihuani. Mladi glumac je letos snimljen u jednom lokalu u Starom gradu u Budvi kako sa svojim društvom deli predmet koji po izgledu i načinu korišćenja deluje kao džoint sa marihuanom. Viktor je 2006. godine imao problema sa zakonom upravo zbog marihuane.

2. Kralj vrši nuždu na Košutnjaku
Voditelj Dejan Stanković samozvani Kralj sa suprugom je otišao na piknik u Košutnjak. U jednom trentku je potražio skriveno mesto iz drveta, skinuo pantalone i...

3. Tanja Savić presvlači dete u gepeku
Pevačica Tanja Savić, koja se nedavno vratila s porodicom iz Australije, otkrila je novi metod presvlačenja deteta. Naime, sa suprugom i dečacima krenula je u svoje rodno mesto kod roditelja, koje nije videla dva meseca, i taman što su pošli na put, morala je mlađeg sina Đorđa da presvuče.

4. Nati oduzete tablice
Nataši Bekvalac u blizini zgrade televizije Pink na Dedinju zaustavila policija i nakon kraće rutinske kontrole policajci su skinuli tablice s novog BMW jer je registracija istekla pre četiri meseca.

5. Tuča Jelene Golubović i Vesne Vukelić Vendi

Dve bivše učesnice rijalitija Farma i ljute rivalke odlučile su da snime zajednički šou Odavno posvađanje i odmah su se posle prvog snimanja posvađale i sve je kulminiralo tučom u kojoj je teži kraj izvukla Jelena Golubović, ali je uspela da nogom udari folkerku.

6. Hopa-cupa buć
Simonida Aćević, učesnica rijaliti šou i Jutjub zvezda, zauzela je šesto mesto svojim kupanjem u bazenu i skidanjem do gole kože pred kamerama.

7. Pljuvanje na ulici
Folkerka Stoja pljuje na ulici. Naime, kamere paparaco lova uhvatili su je kako pljuje dok šeta ulicom.

8. Bahata vožnja Dare Bubamare
Folkerka Dara Bubamara, sem što voli da se parkira na mestima gde je to zabranjeno, krši sva saobraćajna pravila, pa je tako svojim skupocenim automobilom prešla preko travnjaka kako bi prešla u suprotnu traku i nastavila svojim putem.

9. Loša gluma
Pevačica Nataša Bekvalac posle raskida veridbe sa manekenom Vladom Vuksanoviće hvaćena je sa bivšim dečkom rukometašem Ljubom Jovanovićem. Kako bi sakrila svoju vezu sa njim, pozvala je koleginicu Anu Nikolić da izađe zajedno sa njom iz zgrade kako bi zavarali trag paparacu, ali im je gluma propala jer je rukometaš snimljen ispred Natine zgrade.

10. Voli mamine sendviče
Popularni glumac Miloš Biković uhvaćen je kako u kolima jede sendviče. Gde god da krene, bez maminih sendviča ne ide.

kurir

Pogledajte još