Šta vaš podznak govori o vama?

Ovan

Ako ste u podznaku Ovan, aktivni ste, imate dosta energije. Svojeglavi ste, a mnogi Vas doživljavaju i kao sebičnu ili samoživu osobu. Dobro znate šta hoćete i kako da svoj cilj ostvarite. Ambiciozni ste. Možete imati probleme u partnerskim odnosima jer ne želite da pravite kompromis. Potreban Vam je partner koji "prvi popušta". Što se zdravlja tiče, mogući problemi sa krvnim pritiskom, migrene.

Bik

Volite da uživate. Bitna Vam je materijalna sigurnost. Uživate u hrani, ali i u kuvanju. Volite da budete u vezi, da imate partnera, i da u vezi sve bude u redu, da sve bude stabilno. To je osnova za Vaše dobro raspoloženje. Mnogi Vas pitaju za savet u vezi sa ljubavnim životom, jer znaju da ćete biti potpuno iskreni. Potreban Vam je partner koji je strastven. Mogući problemi sa kilažom i štitnom žlezdom.

(old_image)

Blizanci

Pričljivi ste. Iskreni ste, mada Vas mnogi doživljavaju kao osobu sklonu laganju, "muljanju". To je zato što ne govorite drugima ono što znate da žele da čuju, već kako stvarno jeste. Volite da se viđate sa prijateljima, da telefonirate, dosta vremena provodite na internetu. Potreban Vam je partner koji će Vam uvek pružati slobodu. Mogući problemi sa zdravljem su uglavnom na nervnoj bazi. Infekcije, alergije, problemi sa disanjem.

Rak

Osetljivi ste na tuđu patnju, uvek ste tu za druge. Porodica Vam je na prvom mestu. Volite da budete kod kuće, sa drugim ljudima. Bitno Vam je da kuća u kojoj živite sređena, udobna, jer to je Vaše sigurno skrovište. Potreban Vam je partner na koga možete da se oslonite uvek. Mogući problemi sa reproduktivnim organima i limfnim čvorovima. Skloni ste nervozi.

Lav

Ponosni i ponekad nedodirljivi. Bar takav utisak odajete. Jako ste ambiziozni i posao Vam je mnogo bitan. Novac je za Vas na vrhu liste najbitnih stvari u životu. Status, deca, pa novac. Ukoliko ste muškarac, lakše ćete se izboriti za svoje mesto u svetu, ali ukoliko ste žena, onda gledajte da bar u partnerskim vezama ne ističete previše svoju snagu. Potreban Vam je partner koji je istovremeno i prijatelj, koji će Vam davati slobodu. Mogući problemi sa pritiskom, srcem, vidom.

Devica

Perfekcionista ste. Jako Vam je bitno da sve bude na svom mestu. Kuća mora da blista. Primarno Vam je zdravlje. Skloni ste nervozi, a "lek" je da prihvatite činjenicu da ništa ne može da bude savršeno, pa ni Vi. Potreban Vam je partner koji će Vam pomoći da se opustite i da uživate u životu. Mogući problemi sa varenjem.

(old_image)

Vaga

Vama je uvek bitan sklad. Uvek ste tu za druge, a ne znate kako da budete sami sa sobom. Mnoštvo prijatelja, rodbine i drugih ljudi je uvek tu oko Vas. Ne volite da budete sami. Partnerstvo svake vrste je uspešno. Jako Vam je bitno da je Vaš partner stabilan i da u Vama budi pozitivnu energiju i individualnost, da se oslobodite i osamostalite. Mogući su problemi sa kožom.

Škorpija

Stalno ste u akciji, stalno nešto radite. Ne možete da sedite mirno. Strestvena ste osoba, svemu prilazite srcem. Ponekad može biti teško drugima sa Vama jer možete lako da ih povredite, pre svega kritikom. Ako Vam je dosadno, bavite se sportom, ne tražite probleme tamo gde ih nema. Novac Vam je jako bitan, ali i seks. Vaš partner mora biti stabilan, dobar oslonac. Mogući problemi sa urinarnim traktom ili sa reproduktivnim organima.

Strelac

Uvek ste veseli i dobro raspoloženi, spremni da razumete druge. Tolerantni ste, ponekad i previše. Bitno Vam je da što više putujete, da se usavršavate. Jako je važno da se bavite sportom jer imate višak energije. Društveni ste. Potreban Vam je partner koji je veseo, pozitivan i pričljiv. Bitno je da u vezi zadržite svoju slobodu. Mogući problemi sa jetrom.

Jarac

Tvrdoglavi ste, uporni, ambiciozni. Karijerista. Držite do sebe i smatrate da je iskustvo najbolji učitelj. Ne žurite nigde, smatrate da sve dolazi u svoje vreme. Dobar ste prijatelj i partner jer se svako na Vas može osloniti. Jako ste staložena i stabilna osoba. Partner treba da Vas nauči da budete malo topliji prema drugima, a ne tako nepoverljivi. Mogući problemi sa kičmom, zubima.

(old_image)

Vodolija

Volite da se družite. Uvek Vam je bitno mišljenje drugih ljudi. Stalno ste u pokretu i sa Vama nikada nije dosadno. Volite da širite kontakte i da upoznajete nove ljude. Morate napravite mesto za partnera, a ne da uvek bude u drugom planu. Potreban Vam je partner koji razume Vašu potrebu za druženjem. Mogući su problemi sa venama, ali i nervoza.

Ribe

Niko ne zna šta tačno mislite, imate neki svoj svet. Ne želite da se uklapate u društvo, u ustaljeni ritam života. Dugo ste noću budni. Volite da gledate filmove i muzika Vam je veoma bitna. Potreban Vam je partner koji je racionalan i stabilan, koji daje dobre savetei vodi Vas kroz život. Mogući problemi sa varenjem, spavanjem, stopalima. Nizak pritisak.

B92

Pogledajte još