Kada nemate vremena: Ovo su najbolje lokacije za brzi seks!

Ako ste i malo diskretni, seks na brzinu može biti mnogo uzbudljiviji nego što ste zamišljali...

Postoje mnoga usputna mesta koja možete iskoristiti kako bi razbili monotoniju, rasplamsali vezu ili se samo jednostavno dobro zabavili sa svojom boljom polovinom. U nastavku teksta vam donosimo najbolja mesta za seks “na brzaka”.

Lift
Na našoj listi, liftovi se nalaze među najboljim mestima za brzi seks. Probajte da zaustavite lift na nekom od spratova, ali ako ne želite da budete uhvaćeni, pazite da se pri tome ne upali alarm (jedino ako vas to ne uzbuđuje). Kad ste sve pripremili, stisnite svoju dragu uz zid lifta i zabava može da počne.

Bioskop

Bioskopi su idealna mesta za brzi seks, mračni su, teško da će vas neko čuti, a u njima uvek postoje mesta koja kao da su stvorena za takve aktivnosti. Ako ste se zatekli u situaciji da je sala poluprazna, najbolje je da se smestite u najmračniji kutak i počnete sa igrom. Kod kupovine karata probajte da izaberete “ljubavno sedište” kod koga vam neće smetati nasloni za ruke, tako da ćete imati više prostora i za složenije egzibicije. Bioskopi su najbolji ako vam vaša devojka, žena ili ljubavnica želi pružiti oralni seks.

Stepenište

Stepeništa nisu baš idealna mesta za seks aktivnosti, ali ako ste već toliko zaigrani da vam je to jedino mesto do kojeg stižete, ne brinite, sasvim će dobro poslužiti. Pronađite mračni ćošak iz kojeg ćete čuti ako vam iko dolazi u susret, opustite se i krenite. Problem je što su stepeništa obično dosta tiha, pa ni vi ne smete biti previše glasni.

Kabine za presvlačenje

Sigurni smo da mnogi muškarci odlaze sa svojom boljom polovnom u kupovinu samo zbog šanse da kod isprobavanja odeće padne brzi seks. Ali razmislite, ne moraju to da budui samo kabine za presvlačenje u radnjama, još bolja solucija su kabine na bazenima. Umesto da idete svaki u svoju kabinu, uđite zajedno i pomognite jedno drugome kod presvlačenja. Zbog svih ljudi koji cirkulišu okolo, moraćete biti prilično tihi, ali to će samo uneti još jednu dozu uzbudljivosti.

Automobil
Seks u automobilu nije baš najoriginalna ideja, ali ima svojih velikih prednosti. Najvažnije je da to možete obaviti gde god želite, uz zalazak sunca, uz more, jezero, reku ili samo na livadi pod zvezdanim nebom. Ako ste stvarno jako napaljeni, predigra može da započne već i tokom vožnje prema destinaciji koju ste odabrali, iako to ne bismo preporučili jer može biti poprilično opasno. Problem kod automobila je da ima malo mesta, pa po mogućnosti probajte to da radite na suvozačkom mestu ili zadnjem sedištu, jer će vam na vozačkom mestu smetati volan

Restoran

Imali ste rezervisano mesto za večeru, ali ste poranili? Pa zašto ne biste iskoristili to vreme da otvorite apetit? Predložite partneriki brzinski seks u toaletu umesto aperitiva. Pretpostavljamo da ste svoju pratnju izveli u jedan od finijih restorana koji drže do čistoće i higijene, jer nema goreg kad završite u toaletu koji miriše na najgoru balkansku krčmu. Nakon što se vratite u restoran sa smeškom na licu, sigurni smo da će vam i hrana biti mnogo ukusnija.

Avion

Avioni su takođe jedno od poznatih mesta za seksualne aktivnosti. Poznati su po tome da prilikom leta, zbog vibracija koje se pojavljuju, parovima koji se odluče za takve aktivnosti povećavaju seksualni užitak i dozu uzbuđenja. Bitno je da sa partnerikom dogovorite način na koji ćete se naći u jednom od avionskih toaleta, jer ne želite da vas primete prilikom zajedničkog ulaska. Neka vaša partnerika krene ranije, a vi se pridružite kroz određeno vreme. To je teže izvesti u manjim avionima, pa najbolje da takve aktivnosti planirate za prekookeanske letove.

Izvor: macho

Pogledajte još