ISPROBAJTE VEĆ VEČERAS: Top sedam noviteta za vrhunski seks

1. Nabacite mišiće
Ne, ne morate da “visite” u teretani i dižete tegove kao da se spremate za Svetsko prvenstvo u bodi-bildingu. Biće dovoljno da uradite nekoliko sklekova i čučnjeva svakog dana. Istraživanja su pokazala da je orgazam jači i intenzivniji ako imate više mišića, jer se oni stežu i pulsiraju prilikom seksualnog vrhunca.

2. Zaboravite na tehnologiju u spavaćoj sobi
Nemojte proveravati ko vam je poslao poruku ili vas tagovao na Fejsbuku dok ste intimni sa svojom dragom. Osim što ćete je uvrediti, ni vi nećete moći da se koncentrišete na ono što je u tom trenutku najvažnije...

3. Aktivirajte više erogenih zona
Istraživanja pokazuju da stimulacija grudi ili bradavica utiče na isti deo mozga kao i stimulacija genitalija. U prevodu, iako biste zasebnom stimulacijom mogli da dovedete partnerku do orgazma, vrhunac će biti intenzivniji ako “poradite” na više “polja” u isto vreme.

4. Vibrirajući orgazam
Isprobajte nešto što će povećati užitak i vama i partnerki - vibrirajući prsten za penis. Nećete morati da se “takmičite” sa velikim plastičnim vibrirajućim dildom, a doživljaj će biti fenomenalan za oboje.

5. Izludite je porukama
Put do dobrog seksa je u iščekivanju. Jedan provokativan SMS kroz koji ćete joj opisati šta je čeka kada se vrati kući, može da učini seks nezaboravnim.

6. Isključite čula
Ovo sigurno već znate - ako isključite jedno čulo, ostala će biti izoštrena. Zašto da to ne iskoristite za fantastičan seks? Kad vaša partnerka ne vidi ili ne čuje jer ste joj stavili povez preko očiju ili čepiće u uši, svaki poljubac ili dodir biće neverovatno senzualan. Budite i vi spremni na istu vrstu eksperimenta!

7. Napravite listu
Zajedno sa partnerkom napravite popis svih seksualnih fantazija za koje ste ikad čuli, zatim napravite kopiju liste, a nakon toga zasebno precrtajte one koje vam čine previše ekstremnim. Isto neka učini i ona. Spojite listu i bacite se na isprobavanje fantazija o kojima oboje maštate. Možda je vreme da to učinite već danas...

Macho.hr

Pogledajte još