Zašto Stingova deca neće naslediti njegove milione?

Jedan od najuspešnijih rok muzičara, Gordon Samner, poznatiji kao Sting, uspeo je da zahvaljujući svom talentu i upornosti zaradi milione.

Međutim, Sting nije oduvek živeo u izobilju – odrastao je u siromašnoj porodici, a kada se obogatio nikada nije zaboravio svoje korene i početke.

Zato je odlučio da osamostali svoje sinove i ćerke i ne ostavi im mnogo od svog bogatstva koje je procenjeno na 180 miliona funti.

Frontmen grupe "Police" izjavio je da očekuja da njegova tri sina i tri ćerke rade i da ionako neće ostati puno novca za njih.

Za muzičara radi oko 100 ljudi, pa sam umetnik ne očekuje da će ostati mnogo novca.

- Rekao sam im da neće biti novca, jer ćemo sve potrošiti. Imamo mnogo obaveza. Sve što stigne, mi trošimo. Uostalom, moraće da rade. Sva moja deca to znaju i retko mi traže novac, što veoma cenim i poštujem. – rekao je pevač.

On je dodao da je uvek tu za svoju decu ukoliko se nađu u nekoj nevolji, ali i da su vaspitani tako da nikada zapravo i nemaju priliku da ih slavni otac vadi iz problema.

Sting je ponosan na svoju decu za koju kaže da imaju radnu etiku i da su vredni i da oni sami žele da uspeju bez njegove pomoći.

24sata

Pogledajte još