Od pogleda ovog Hrvata može da se zatrudni (VIDEO)

Na stotine hiljada očajnih ljudi, najviše Amerikanaca, svake godine plaća Josipu Grbavcu-Braci (47) iz Zagreba da bi gledao u njih i ćutao.

Braco je stekao sledbenike širom sveta, a njegov jedan pogled košta 8 dolara. Onima koji prisustvuju sesijama nije dozvoljeno da mu se približe. On jednostavno ne razgovara ni sa kim.

On navodno ne zarađuje novac na svom radu i ne izjašnjava se kao iscelitelj, niti garantuje pomoć i izlečenje. Nije najjasnije kako njegova magija deluje, da li se ljudima ostvari želja koju zamisle ili on on širi energiju koja pospešuje opšte dobro i blagostanje za one koji uhvate njegov pogled.

Čuda koja mu se pripisuju do sada su raznolika. Usvojena ćerka pronašla je prave roditelje, žena je rešila probleme s disanjem, muškarac se oporavio nakon uspešne transplantacije koštane srži. A ženama je pomagao kada su imale probleme sa jajnicima, lečio ih nakon čega su ostajale u drugom stanju.

Jedno od neobičnijih lečenja bilo je kada su zbog Bracinog pogleda jednoj gospođi doslovno eksplodirali jajnici, što joj je pomoglo da pobedi svoju bolest.

Pogledajte video:

Telegraf

Pogledajte još