Devojke, pažljivo čitajte: O ovome misle muškarci tokom oralnog seksa

Kada čujete uzdisanje koje ide od "mmmm" preko "aaaaaa" do "daaaa, toooo", koje muškarci mrmljaju dok vode ljubav, rekli bismo da niko od njih nema mozak, bar ne dok traje oralni seks. I nije da grešimo, ali nije baš sve tako crno-belo. Dok im se "dole" dešavaju "velike" stvari, u glavi se ipak vrte neke misli.
Znate li koje su najveće zablude o oralnom seksu?

Momci, da se odmah razumemo, nismo ni očekivale velike i dubokoumne misli. Ali evo šta se mota u glavi muškarca dok se mi polako spuštamo "dole":

Trebao bi bar nešto da radim i ja...
Muškarci su navikli da oni imaju kontrolu, ili bar podeljenu ulogu, zato im je krajnje čudno da sede ili stoje i da ništa sem uzdisanja ne rade. Osećaju se bespomoćno, a to mrze, iako im uopšte u tom trenutku nije loše. Čak naprotiv, uživaju. Zato im kroz glavu prolazi "a da je potapšem po zadnjici, milujem lice ili nekako dodirujem grudi?" Pa nemojte da se začudite ako to na kraju i urade.
A znate li šta u oralnom seksu nije dozvoljeno?

Daaaaaaaa!
Ukoiko ne možete da locirate njihove ruke, budite sigurni da su podignute visoko u vazduh, jer proslavljaju ovaj neverovatni trenutak!
Rasplamsajte njegovu požudu - četiri trika za vrhunski seks!

Kada bi samo mogao da imam bolji pregled?
Momci koliko god da uživaju dok dobijaju oralni seks, jednako vole da gledaju, to jest voleli bi kada bi mogli istovremeno da uživaju i da gledaju. To bi bilo idealno. Pa kada vam dečko pomeri kosu sa lica, to ne radi da bi vama bilo lakše, nego da bi mogao da ima bolji pregled. Da biste mu udovoljili, sporije ga zadovoljavajte i pružite mu priliku da na tren uživa s duplim zadovoljstvom.

Uff, kada bi mogao da snimim ovo
Shvatite njima je ovo kao da gledaju porno film uživo u visokoj rezoluciji. A pogotovo ovo pomisle kada se podudari da imaju odličan pregled, da je svetlo taman i da im vaša kosa ne smeta. Naravno da ne bi nikada (nikad ne reci nikad) snimili bez vaše dozvole.
Isprobajte četiri lude poze za oralni seks!

Hm, nadam se da dole nije džungla... da ti nije potreban brijač?
Bolje bi vam bilo da nije. Ako se sređujemo i mi, možete i vi. Slažete se, cure?

Samo da dole nemam neki neprijatan miris. Molim tee Božeee!
Možda im padne na pamet da požele oralni iako su se oznojili u prevozu i zaboravili da se istuširaju.

Uff, koliko je trajalo?
Bez obzira na tip seksa, svaki muškarac želi da dostigne vrhunac, ali potrudite se da momenat traje (jer nema ničeg boljeg od odličnog seksa koji traje i traje) jer on to silno priželjkuju.

Kada sam poslednji put ja dao njoj oralni?
Oralni seks je odlična prilika da se i oni podsete kada su nam dali oralni seks, jer da se ne lažemo, i mi to volimo, s vremena na vreme. Bar neke od nas. U krajnjem slučaju možemo odmah 69....to uopšte nije loša ideja.

Izvor: 24sata

Pogledajte još