PONOVO ĆEMO JE GLEDATI: Prva Hurem se ipak vraća!

Omiljena turska glumica na ovim prostorima, crvenokosa sultanija Hurem, odnosno glumica Meryem Uzerli, zvanično će ponovo tumačiti lik Sulejmanove žene, ali ovog puta ne u seriji, već u filmu „Sulejman Veličanstveni“.

Iako smo u poslednjim epizodama popularne epske sage, u ulozi Hurem gledali drugu glumicu Vahide Perčin, zvanično je potvrđeno da će se Meryem Uzerli naći u svojoj staroj roli, i to u filmu o slavnom turskom sultanu.

Ovaj projekat počinje da se snima u avgustu ove godine, a premijera se očekuje krajem 2015. Da podsetimo, Uzerlijeva je seriju napustila nakon glasina o njenom nervnom slomu, za koji se kasnije ispostavilo da je u stvari paravan za njenu iznenadnu trudnoću. Buran život i još burniji raskid sa tadašnjim verenikom Dzan Atecom, bio je odlučujuć da glumica napusti Tursku.

Lepa glumica sa ćerkicom Larom, rođenom februara ove godine, trenutno boravi u Berlinu, a povratak u Istanbul planira za ovo leto, što će biti i njena prva poseta Turskoj otkako je otišla iz te zemlje juna prošle godine.

Izvor: Opera 17

Pogledajte još