Poznati čija deca imaju neobična imena

Za očekivati je bilo od Kim Kardašijan i Kanje Vesta da dete nazovu nekim čudnim, ako ne i blesavim, imenom, no ime North za njihovu djevojčicu nije nitko očekivao. North West (Severozapad)? Kim je jednom prilikom izjavila da će curicu iz milja zvati Nori. Što je bolje, strane sveta ili vrsta alge koja se stavlja na suši?

Lil' Kim je svoju kći nazvala Royal Reign (Kraljevska vladavina), što je čini uspešnom u pretvaranju elegantnog pojma u treš.

Redatelj i glumac, Kevin Smih svoju je kći nazvao Harley Quinn i to po seksi strip-junakinji iz priča o Betmanu. Ovo ime je čak na dobroj strani "čudnog", ali je svakako neobično da otac ćerki daje ime po junakinji iz stripa po kojoj je, najverovatnije, u mladosti "slinio".

Glumica Shannyn Sossamon dobila je puno medijske pažnje nakon što se saznalo da je svom sinu dala ime Audio Science. Ime je, možda, inspirisano njenom kratkom DJ karijerom, ali i ako jeste, malo je pretereno smatrati puštanjem plejliste preko laptopa "audio naukom".

Frontmen benda "Korn", Džonatan Dejvis je svog sina nazvao Pirate, što je možda i za očekivato od njega. No, moglo je biti i gore.

Kejt Vinslet svom je sinu dala ime Bear Blaze, a s obzirom da se njegov tata preziva Rocknroll, dečak bi imao najkomičnije ime svih vremena, pa možda čak i kul, u nekim krugovima. Ipak, Kejt je odlučila da ostavi svoje prezime, pa ipak neće imati toliko problema kada se bude potpisivao na službene dokumente.

Ešli Simpson i Pit Venc "parodirali" su ime Bruklin, pa su svoje dete nazvali Bronks, što i nije često ime za dete, iz očiglednih razloga. No, prvo ime spašava srednje, Mogli. Sveukupni utisak je zbunjujuć, ali možda su to i hteli?

Izvor: hot.net.hr

Pogledajte još