ŠUT-KARTA: Koroman izbacio Sandru iz stana!

Sandra Obradović, koja je nekoliko meseci živela u stanu čiji je vlasnik Ognjen Koroman nedavno je iseljena iz istog, i to zbog veze sa Ćazimom Osmanijem. Naime, manekenki je fudbaler ustupio svoj stan na korišćenje, jer su kratko bili u ljubavnoj vezi, a kada je iz medija saznao da je ona u šemi sa kontroverznim biznismenom, prekinuo je sa njom svaki kontakt i zamolio njenu drugaricu da iznese sve stvari iz njegovog doma.

Nakon što je Ognjen saznao da se Obradovićeva viđa sa Ćazimom Osmanijem, pozvao je njenu drugaricu da dođe u stan i uzme njene stvari

– Sandra i Ognjen se viđaju već neko vreme i on joj je čak ustupio i stan da u njemu živi, jer on jednom mesečno dolazi iz Rusije u Beograd, i tada su zajedno. Pošto nisu u nekoj ozbiljnoj priči, svako može da radi šta hoće, ali je njega naljutilo to što mu Obradovićeva nije rekla otvoreno da je u vezi sa Osmanijem, nego je on to saznao iz novina.

Zvao je par puta, ali ona nije želela da se javi, i to je bila kap koja je prelila čašu. S obzirom na to da je ona bila sa drugaricom u Beču, gde je i Ćazim, Koroman je pozvao jednu devojku koja se druži sa Sandrom da dođe u stan, pokupi stvari i odnese ih kod sebe. Ona je to, naravno, javila manekenki koja se nije potresla, već je rekla da joj učini uslugu i prenese garderobu i ostale sitnice koje se nalaze tamo – priča nam dobro obavešteni izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa akterima ove priče, ali nam se atraktivna plavuša nije javljala na telefon, dok je fudbaler ostao nedostupan za komentar.

Podsećanja radi, nedavno se u medijima šuškalo da je Obradovićeva u tajnoj vezi sa Ognjenom Koromanom i da joj je on zbog toga ustupio svoj stan na korišćenje. I manekenka je tada potvrdila da živi u fudbalerovom stanu, ali je napomenula da ona plaća mesečnu kiriju, iako je izvor blizak Sandri pričao suprotno.

alo