JA SAM SAVESNA I ODGOVORNA MAJKA: Nakon navoda da je vozila u alkoholisanom stanju, oglasila se Sandra Obradović

Informacija da je bivša manekenka Sandra Obradović privedena na trežnjenje zbog vožnje u alkoholisanom stanju dok je sa njom bio i njen sin, preplavila je medije, a sada se i ona oglasila saopštenjem.

Policija je Sandru zaustavila po prijavi njenog bivšeg partnera Vladimira. Naime, on je navodno policiji prijavio da je pijana vozila njihovo trogodišnje dete, a alko-testom je utvrđeno 1,84 promila.

Bivša misica se oglasila i rekla da je ona savesna i odgovorna majka.

- Prinuđena sam da se oglasim povodom neosnovanih napada na mene. Otkako sam postala majka povukla sam se iz javnog života i više nemam dodirnih tačaka s tim životom. Veoma sam savesna i odgovorna kao roditelj i neću dozvoliti da me iko vređa. Dete mi je na prvom mestu i nikada nisam bila pod uticajem alkohola kao što neki žele da predstave. Moj automobil nije ogreban. Sve mi je jasno ko plasira i fingira ovakve stvari da bi me predstavili u javnosti kao nepodobnu, ali nikome to neće poći za rukom. Na prvom mestu mi je sin i uvek će to tako da bude. Javni život me ne zanima i ovo je moje prvo i poslednje obraćanje ovim povodom - rekla je Obradovićeva.

Izvor: Informer.rs
Foto: missobradovic/Instagram

Pogledajte još