Španska serija: Milena Ćeranić lažirala trudnoću?!

Naime, Ćeranićeva je, navodno, u ranoj trudnoći, a blizak izvor sportiste ispričao nam je da se takve priče plasiraju kako bi narušile odnos Dašića i njegove žene.

– Vladimir nije mogao da se vrati Maji, jer nikada nije ni odlazio od nje. Sa Milenom je imao malo dužu avanturu, mogu slobodno tako da kažem, i već joj je zamerio nekoliko puta, jer je saznao da ona sama plasira priče po novinama da su njih dvoje u ne znam kakvoj ljubavi. Jasno joj je stavio do znanja da nikada neće napustiti ženu koja mu je rodila dete, a Milena je na sve načine pokušavala da im uništi vezu.

Pre skoro pet meseci, Dašić je stavio tačku na priču sa Ćeranićevom, ali ona to ni tada, a ni sad ne može da prihvati, pa je eto rešila da bude “trudna”. Poludeo je kada je to čuo! Ne može da veruje da ona nema granice i da plasira takve priče – priča nam izvor blizak sportisti, i dodaje da se njegova nevenčana supruga nije mnogo potresla, već je tešila košarkaša.

– Maji je odmah bilo jasno da se takva priča plasira namerno i da tu nema istine. Ona je čak ta koja je smirivala Vladimira, tešila ga i rekla mu da se ne obazire na tračeve. Oni će sada porodično i na odmor i nadaju se da će Milena odustati od njih i naći nekog slobodnog momka – završava naš izvor.

Pozvali smo pevačicu za komentar, ali je do zaključenja broja ostala nedostupna.

alo