Ima samo 19 godina i jednu od najomraženijih stranica na Fejsbuku

Ljubitelji životinja iz svih delova sveta tvrde kako je reč o "bolesnoj devojci", a razlog njihovog besa je galerija fotografija u kojoj možemo videti njene lovačke trofeje.

Ubijeni lavovi, nilski konji i slonovi samo su neke od fotografija snimljenih u Africi, a dok neki tvrde kako je reč o dokazu njene izopačenosti, ona je uverena kako su iste dokaz njenog lovačkog umeća.

(old_image)

Pokrenuta je i online peticija kako bi se sporna stranica uklonila, a za samo nedelju dana skupljeno je preko 40 hiljada potpisa.

Isto tako, Kendal objašnjava da nije reč o bezumnom ubijanju već nužnom kontrolisanju rasta populacije određenih vrsta te da deo novca od lova odlazi za podsticaj uzgoja lavova.

(old_image)

Ipak, njena priča ne drži vodu jer teško je poverovati da se radi o "nužnosti" budući da je njena ambicija uloviti po jedan primerak svake od pet najvećih afričkih životinja, a pokrenuta je i peticija u Južnoj Africi s ciljem da joj se zabrani lov u Africi.

Naime, pokretači spomenute peticije uvereni su da joj je namera pokrenuti vlastiti TV show o lovu, a ugrožene životinje samo su način da poveća svoju popularnost na društvenim mrežama.

index.hr

Pogledajte još