Dr. Haus stiže u Beograd: Cugnuću malo vaše rakije!

U interjvuu za “Blic”, legendarni doktor Haus kaže da oduvek maštao da postane muzičar i da se ne plaši potencijalnih kritika.

- Meni je važno da sviram i da se pritom dobro zabavim. Dok sam ja tako zadovoljan i dok ima onih koji će doći da me slušaju, ne planiram da odustajem od muzike. Mislim da ljudi reaguju dobro na mene i moju muziku zato što sam iskren. Čini mi se da iskrenost i dalje može da prođe – rekao je Lori za ovaj dnevni list, koji je prokomentarisao njegovu sličnost sa likom doktora Hausa:

- Ne znam apsolutno ništa o medicini. Mogu da zadržim u glavi medicinske podatke 10 minuta. Posle mi sve ispari iz glave – iskren je poznati glumac.

On je izjavio da ne razume što su ga britanski mediji osudili kada je na jednom njegovom nastupu nazdravio sa žestokim pićem:

- Ni meni nije jasno zašto su odmah podigli paniku. To je deo performansa. Ako budem imao vremena, obavezno ću da proverim vaš asortima hrane i pića. Šta mi preporučujete? – pitao je harizmatični Hju novinarku “Blica”.

- Rakiju – odgovorila je ona.

- Eto, cugnuću malo vaše rakije – rekao je Lori.

Čuveni doktor Haus dotakao se i Svetskog prvenstva u fudbalu, koji redovno komentariše na svom Tviter nalogu.

- Nadam se da ću finalnu utakmicu gledati u Beogradu. Ako čujete kako neko skače, viče i ponaša se pomalo čudno u žutom kostimu pileta, nemojte da paničite i zovite policiju – zaključio je kroz smeh sjajni glumac.

blic

Pogledajte još