A kažu da je narko-bos: Kosmajac ima stanova za čitav soliter

Prema nezvaničnim saznanjima do kojih su došle Novosti, Kosmajac najviše imovine ima na beogradskoj opštini Zvezdara, gde i živi.

On je prema dostupnim podacima, vlasnik ili suvlasnik čak 31 stana, ukupne površine 2.700 metara kvadratnih. Ovi objekti su procenjeni na tri i po miliona evra, ali je realna vrednost mnogo veća.

Pored brojnih stanova manje i veće kvadrature, Kosmajac poseduje u stopostotnom ili manjem vlasništvu i šest lokala čija je ukupna površina 900 kvadrata, procenjenih na 1,1 milion evra.

Takodje, na njegovo ime se vode i 43 parcele od 15 hektara vrednosti od 6,1 milion evra.

"Sveukupno, u ovom trenutku celokupna imovina Kosmajca na teritoriji Beograda prema tržišnoj proceni vredi oko 10,7 miliona evra"
, navodi izvor blizak istrazi.

Ipak, istraga se nastavlja kako bi se utvrdilo da li ima i gde prikriveno vlasništvo kada je reč o nepokretnoj imovini.

U ovom trenutku, posredstvom medjunarodne pravne pomoći, očekuje se da stignu i izveštaji iz nekoliko zemalja za koje se pretpostavlja da u njima Kosmajac ima imovinu. Reč je o Crnoj Gori, Španiji, Slovačkoj, BiH.

Radna grupa MUP Srbije pored popisa imovine pokušava i da utvrdi da li je Kosmajac i danas uključen u poslove sa organizovanjem velikih količina narkotika preko jakih kriminalnih grupa ili se "penzionisao". Trenutno se ne zna ni gde je on.

Izvor: bktvnews

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.