NE MOGU DA SE BAVIM TOM BUDALOM, SVE JE MOJE I VIDOJEVO: Miša Grof osuo paljbu po snajki Nikolini Pišek

Vitor Ristović poznatiji kao Miša Grof oglasio se nakon optužbi njegove snaje Nikoline Pišek da joj duguje imovinu nakon smrti Mišinog sina, a Nikolininog muža Vidoja Ristovića.

- Nisam se uopšte bavio time šta Nikolina priča i šta mi poručuje preko novina, ne mogu da se bavim tom budalom. Nismo se čuli otkad sam vam dao intervju, ako tvrdi da je u pravu za neke stvari, što mene nije zvala da rešimo problem? Prepucavanje preko medija mene ne zanima. Opet se pominje deljenje imovine, sud, njeno pravo i šta joj sve pripada. Mogu da poručim da ona slobodno može da vrati u Hrvatsku sve što je ovde donela. Postoje knjige, papiri i uplatnice koje dokazuju šta ta žena poseduje, a verujte ne poseduje ništa! Sve je dokumentovano i sve je kod mene. Zašto bih ja izmišljao stvari? Ništa u Beograd nije donela, sve je moje i od mog sina. Ako se poziva na zakon, a kuća se vodi na mene, neka vam advokati pojasne stručnije šta njoj pripada. Ne znam šta ona misli i čemu se nada. Ja stojim iza svega što sam rekao - ispričao je Miša Grof.

Miša je bio izrevoltiran Nikolinin rečima od jučerašnjeg dana.

- Na neistinite i grube insinuacije mog svekra, gospodina Viktora Ristovića ili kako ga vi zovete Miša Grof, koje ste objavili 22.6.2022. godine, sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmerena isključivo na ostvarivanje zakonskih naslednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj kćeri nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac moga supruga nije njegov zakonski naslednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio - izjavila je Nikolina Pišek i zaključila:

- Gospodin Ristović je i u ovim trenucima toliko dobro raspoložen da ima snage da uz smeh govori o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina. Vidojeva i moja kćer je došla u Beograd sa povređenom nogom zbog svoje potrebe da se na 40-dnevnom pomenu oprosti od svog oca. Žao mi je što moj svekar u tako teškom trenutku za svoju unuku nije smatrao potrebnim da mi pomogne oko lekara za nju, kao ni što u ovim tužnim danima ne poštuje Vidojevo dostojanstvo ni dostojanstvo njegove najbliže porodice o kojoj se Vidoje tokom života sa ljubavlju starao.

Izvor: Republika.rs
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Pogledajte još