Šapić o napuštanju stranke: Imovinu sam dao pod hipoteku za DS

- Sve te demokratske dušebrižnike, koji se sad ubiše nagađajući da li odlazim u SNS, da li ostajem, gde ću, šta ću i kako ću, želim da pozdravim i podsetim na jednu stvar, za koju mnogi od njih ne znaju: Ja sam jedan od petorice članova DS-a koji je dao hipoteku nad nekretninom koju imam u vlasništvu za kredit koji je dobila Demokratska stranka. A koliko vole stranku i brinu o njoj ne govori njihova briga gde prelazim i s kim pregovaram, već činjenica da među nama petoricom koji smo žrtvovali privatnu imovinu zbog DS-a nema nikog iz rukovodstva stranke, ukoliko tu ne računam i Dragana Đilasa – kaže Šapić za naš portal.

On ipak nije želeo da odgovori na pitanje da li ima istine u tim glasinama, jer, kako kaže, nikad ne komentariše nagađanja i kuloarska ogovaranja.

Podsetimo, beogradski mediji su preneli da je Šapić nezadovoljan zbog načina na koji je DS reagovala kad je objavljena vest da je njegov doktorat na Fakultetu za poslovni i industrijski menadžment Univerziteta Union, u pojedinim delovima plagiran i da bi on mogao da pređe u redove Srpske napredne stranke, jer je nezadovoljan reakcijom DS na vest da je plagirao doktorat, ali i zbog planova naprednjaka da u narednom periodu preuzmu vlast na Novom Beogradu.

Šapić je tad rekao da su mu “planovi i sva energija usredsređeni na opštinu Novi Beograd i da ona shodno nadležnostima i ingerencijama radi što je moguće bolje“.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još