PAR JE NEPOSREDNO PRE TRAGEDIJE PODIGAO KREDIT ZA VILU U HRVATSKOJ: Nikolina Pišek nakon Vidojeve smrti ostala u velikim dugovima

Vila u kojoj su Vidoje Ristović i Nikolina Pišek sa ćerkom planirali da žive u Hrvatskoj navodno se vodi na ime voditeljke. Međutim, kako pišu domaći mediji njih dvoje kuću nisu kupili za keš u potpunosti, već su podigli kredite kod jedne banke iz Austrije.

Kako kaže izvor za "Kurir", u pitanju su dve pozajmice od po 400 hiljada evra, odnosno ukupno 800 hiljada evra, za šta su stavili hipoteke.

Nekretnina je vredela ukupno oko milion i po evra, što znači da su ostatak od 700 hiljada evra platili u gotovini.

Nikolina sad kao vlasnica kuće mora da otplaćuje rate kredita koje su sigurno visoke, a ta kuća očigledno neće biti predmet podele imovine jer se nije vodila na Vidoja.

- Mislim da je u ovom trenutku najmanje bitno to kako ćemo da podelimo imovinu. I dalje nisam dobro, ne znam zašto ljudi misle da razmišljam o materijalnim stavima u trenutku kada je moja bol nemerljiva. Još jednom molim sve ljude, pa i novinare da mi daju prostora i da imaju razumevanja za mene. Treba mi saosaćanje i mir. Ne bih da se od ovoga pravi senzacija - poručila je Pišekova povodom priča o podeli imovine ranije.

Izvor: Blic.rs/Kurir.rs
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Pogledajte još