ŠOK: Izvadili joj izgubljenu seksi igračku iz vagine posle 10 godina!

Žena koja nije želela da otkrije svoj identitet javila se lekaru jer je bila letargična i želela je da izgubi višak kilograma. Nakon rendgenskog snimka, doktori su se zaprepastili kada su u vagini 38-godišnje pacijentkinje videli nešto veoma neobično.

Naime, u polnom organu je bila zaglavljena seksi igračka dugačku čak 13 centimetara. Sve ovo ne bi bilo neobično da se žena javila ginekologu na vreme, ali ona je zaboravila na ovaj objekat koji se u njenom organizmu nalazi preko deset godina. Ona je rekla da je igračku koristila jedne pijane noći sa svojim dečkom, ali da se ne seća da je izvadila spravicu.
Unesrećenoj dami je dijagnostifikovana vasokovaginalna fistula, oboljenje koje omogućava da urin teče kroz vaginu. Nakon što su hirurzi izvadili stran predmet iz organa pacijenta, žena se potpuno oporavila.

Ovo nije jedini slučaj da se u vagini neke osobe nađu predmeti kojima nije tu mesto. Ginekolozi su nailazili na slučajeve gde se u polnom organu nalazili zaboravljena kontraceptivna sredstva (spirale ili ženski kondomi), ali i plastične čaše, dečije igračke i sveće.

Izvor: Alo

Pogledajte još