OVO ĆE VAS ZABAVITI: 5 smehotresnih mitova o seksu!

1.Ako lako prekršta noge, to je znak da mu je “paket“ mali!

Još postoje žene koje žive u ubeđenju da muškarci koji s lakoćom prekrštaju noge imaju mali penis. Smešno! Da li to znači da muškarci s velikim “paketom” nisu u stanju da prekrste noge?

2.Što više seksa, to veća guza

Još jedna smejurija. To bi onda značilo da je žena promiskvitetnija ako ima veću pozadinu, jer veća pozadina automatski znači da žena češće upražnjava seks. Kako da ne!

Ključ ženskog orgazma je...

3.Problem s “trenjem”

Ako žena ima puno seksa, njen partner neće biti u stanju da uživa u činu vođenja ljubavi zbog neadekvatnog trenja! Nekim ženama je čak savetovano da se suzdržavaju od seksa na jedno vreme, kako bi se intimni delovi partnerovog tela “oporavili”. Treba li još nešto da dodamo ili vam je jasno da je ovo još jedan u nizu smešnih mitova u koji mnogi još veruju?

4. Koliki nos, toliki i “ponos”

Koliko ste puta u razgovoru s nekim muškarcem na osnovu veličine nosa i šaka procenjivali i veličinu njegovog polnog organa? Da, istina je da kažu “kakav nos, takav i ponos”, ali, zar se zaista zavaravate ovim? Vreme je da prestanete, još nije utvrđena veza između veličina šaka i nosa sa veličinom penisa. Ne verujte u sve što čujete.

NEOBIČNE STVARI koje vam mogu poboljšati seksualni život

5. “Ljubavni tepih” - znak da je vrhunski ljubavnik

Još jedan mit. Zašto bi maljaviji muškarci bili bolji ljubavnici? Ako na osnovu ovoga budete procenjivale nečije sposobnosti u krevetu, izgubićete u startu. Razmislite, koliko ima muškaraca koji idu na depilaciju grudi kako bi se otarasili malja, da li bi ih trebalo otpisati zbog toga?

Anonimna žena je vodila dnevnik 30 dana, i verno zapisivala sve svoje seksualne frustracije. OVDE pročitajte šta je napisala.

Izvor:TOI/nadlanu

Pogledajte još