STRAST NIJE IZGOVOR: Recite veliko NE seksu na ovim mestima!

1.Bazen

Opasnosti seksa u bazenu poznate su svima. Gljivice, bakterije, a i činjenica da će voda isprati sve prirodne i veštačke lubrikate koje biste mogli da koristite. Ne zvuči više toliko seksi.

2.Kada

Iako seks na ovom mestu zvuči zabavno, manjak prostora i visoka temperatura u kupatilima mogu da umanje vaš seksualni užitak. Takođe, seks u kadi može biti i veoma opasan- postoji realna šansa da ćete se okliznuti dok tražite odgovarajuću pozu.

3.Na poslu

Iako leto itekako deluje na vaše hormone, seks na poslu morate da izbegavate. Pored toga što rizikujete da vas kolege ili, ne daj bože, šef uhvate na delu, takođe je i veoma nepristojno.

Seks sa neznancem-DA ili NE?

4.Plaža

Iako zvuči kao odlična ideja, ona nije baš najbolje mesto za seks. Ni kamene ni peščane plaže nisu dobre za seksi egzibicije na otvorenom. Neudobnost nije jedini razlog zbog kojeg bi se trebali sudržavati od seksa na ovom mestu. Zamislite gde sve mogu zalutati delovi peska ili kamenčići?

5.Puna plaža

Da, da i to se događa. Verovatno je teško naći osobu koja barem jednom nije videla par koji ponesen strastima razmenjuje strasti na prepunoj plaži. Zar vam to zaista treba? Nepristojno je i degutantno. Intimu zadržite za sebe. Usput, na plaži ima i male dece, a verovatno i ljudi sa slabijim srcem.

6.Javni WC

Ponavljamo- strast ne sme da bude izgovor da krenete u akciju na ovom javnom, i slobodno možemo reći, odvratnom mestu! Hoćete li da počnemo da vam nabrajamo na koliko načina se možete zaraziti, ili ćete odmah odbaciti suludu ideju o seksu u javnom WC-u?

Dužina penisa je ipak bitna! Šta mislite ko je najobdareniji u Evropi?

Izvor: Tportal.hr

Pogledajte još