PANIKA: Jarić dva i po sata zarobljen u avionu!

- Turbulencije su bile velike. Deca su počela da vrište i plaču i svima je bilo naređeno da ne ustaju sa mesta. Kada su konačno stigli iznad Tivta, upali su u najveći ciklon, koji je bukvalno bacao avion. Jarić je pokušao da ostane smiren, ali mu se po izrazu lica videlo da mu nije svejedno - govori izvor.

Kako dalje saznajemo, Marko i ostali putnici dva i po sata nisu dobili ni čašu vode, zbog čega je jednoj stjuardesi pozlilo. S obzirom na to da su se sa gustim oblacima i munjama borili duže od sat vremena, predviđeno vreme za poslednje sletanje u Tivat je isteklo, ali zahvaljujući profesionalnošću ljudi iz crnogorske avio-kompanije, putnici su bezbedno sleteli.
Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo nadležne organe na aerodromu.

- Loše vreme uticalo je na kašnjenje prilikom poletanja, ali i sletanja aviona. Najvažnije od svega je da su putnici bezbedno sleteli. Problemi sa turbulencijom su se stvorili zbog ciklona koji je baš u tom trenutku došao iz hrvatske - rekao nam je referent prodaje.

Jarića je na aerodromu sačekao prijatelj kome se odmah po sletanju požalio da ne pamti da se ikada tako uplašio, te da mu je ovo jedan od najgorih letova koje je imao.

Izvor: Alo

Pogledajte još