Ovaj čovek je NEUNIŠTIV: Najveći baksuz na svetu!

Britanski TV voditelj Ben Fogl komotno bi mogao da preuzme ulogu Bate Stojkovića ako bi u njegovoj domovini snimili rimejk našeg kultnog filma „Ko to tamo peva”! "Ovaj čovek je neuništiv!", što bi rekao Boro Stjepanović u čuvenom filmu.

Najnoviji u nizu njegovih baksuzluka desio se u maju ove godine. Fogl je šetao centrom Londona kada je jedan razbojnik pokušao da mu otme torbicu. Voditelj je napadača udario pesnicom u glavu, pa je ovaj pobegao, a potom je na Tviteru podelio ovo iskustvo.

- Dragi gospodine pljačkašu. Izabrao si pogrešnog. Uživaj u svom crnom oku. Voli te Ben - tvitnuo je Fogl, kome je to bilo četvrti put da su pokušali da ga opljačkaju na ulici.

Voditelj je bio i na rubu smrti, pošto je jedan deo života proveo u Latinskoj Americi, a poslednju godinu pre povratka kući bio je u Kostariki. Jednom prilikom je naleteo na četiri tipa koji su ga napali, a pošto je pružio otpor uboden je nožem i opljačkan. „Bilo je to veoma bolno, ali i ponižavajuće", jednom je prilikom konstatovao.

Fogl, koji je takođe završio i sa slomljenim nosem tokom studentske tuče 2012. godine, u vreme dok je pohađao studije na univerzitetu u Portsmutu, a 2011. je umalo umro pre odlaska u Bakingemsku palatu kod kraljice jer je tokom ručka u grlu zastala bombona, koju je jedva progutao tek kada je na prijemu kod Elizabete Druge popio šampanjac!

Fogl ne krije da voli da popije sa društvom, a posle jedne od terevenki probudio se sa novom tetovažom.

- Nemam pojma šta se desilo! Sećam se da smo bili u pabu, da je tu bio majstor za tetoviranje i da smo pričali o pingvinima. Kada sam se ujutru probudio, sve mi je delovalo kao san, a onda sam provalio da na leđima imam tetovažu kompasa - izjavio je tada voditelj.

Tokom boravka u Peruu 20008. godine, dok je snimao emisiju za BBC, Fogla je ujela peščana muva. Osam nedelja kasnije otkrio je da u telu ima parazita koji izjeda ljudsko meso. Srećom, terapija je bila uspešna, pa se izvukao.

Prošle godine je bio i na meti nepoznatog šaljivdžije, koji mu je u piće stavio drogu LSD. Šest sati, kako je izjavio, nije imao kontrolu nad sobom i malo mu je falilo da skoči kroz prozor.

Ipak, da ne bude kako je u životu bio samo baksuz, dokazuje događaj iz 2009, kada se iz porodilišta vraćao sa suprugom i bebom.

Primetio je provalnike koji su pokušavali da mu obiju kuću i uspeo je da ih prepadne i otera. Na listi baksuzluka koji su mu se desili jeste i jedna nesvakidašnja pljačka. Dok se kabrioletom vozio kroz južni London, pre četiri godine, opljačkan je, ali lopovi nisu imali sreće. Umesto dragocenosti, u torbi koju su uzeli sa zadnjeg sedišta nalazile su se „upotrebljene bebine pelene”.

izvor: Alo

Pogledajte još