TESTIRAJTE SE! Znakovi koji govore da je vreme za "VELIKO SPREMANJE" života!

1. Idealizujete prošlost kako biste izbegli sadašnjost

Zapitajte se zašto se bojite suočavanja sa sadašnjošću i preduzmite neophodne korake i spremite teren za promene do kojih mora doći.

2. Opirete se neočekivanim mogućnostim iz straha od nepoznatog ili neuspeha

Ko ne reskira taj ne dobija, to vam je valjda jasno. Nemojte odbacivate nove mogućnosti, ne propuštajte nove šanse samo zato što se plašite neuspeha. Možda je baš to ta promena koja vam je neophodna.

3. Ravnodušnost prema svemu i svakome

Znači da ste se mnogo puta razočarali ali da niste spremni da oprostite i nastavite sa životom. Zaboravite na očajanje. Ravnodušnost je najgore što možete da osećate. Nađite neki hobi koji će vas ispuniti i unesite malo živosti u ono što radite.

Greške u proceni koje sve žene prave su...

4. Izgubli ste strast prema onome što vas je nekada ispunjavalo

To je jasan znak da žudite za nečim novim, nečim što će ponovo pobuditi vašu strast i interesovanje. Znajte da sve ima svoj rok trajanja.

5. Vaša dela se ne slažu s vašim rečima

Kada sve što planirate ostane samo na tome- planovima i rečima, znači da nemate snage da delujete. Ne govorite i ne planirajte ono što niste spremni da uradite, ne obećavajte ono što nemate snage da ispunite. To je nepošteno i prema vama i prema ljudima oko vas.

6. Kada vaše veze postanu površne

Ponekad je prekid kontakta s najboljim prijateljem ili s ljubavlju vašeg života neophodan kako biste dalje napredovali i bili sa osobama koji vas zaista zaslužuju.

7. Lažete sebe i druge kako biste izbegli istinu

Laganje stvara unutrašnji nemir, stid i osećaj krivice. Umesto da vas ovakve emocije “more”, zapitajte se od čega to bežite i šta vas je strah da priznate.

Izvor: portaloko.hr/nadlanu

Pogledajte još