DAMAMA SE OSTVARILA ŽELJA: Biković se fotkao polugo!

Miloš Biković posebno je interesantan javnosti (naročito ženskoj publici) još od pojavljivanju u filmu "Montevideo, Bog te video", dok je epitet pravog šarmera zaslužio zbog uloge u seriji "Samac u braku". Upravo zato, devojke ga prosto obožavaju, a interesovanje za njega dodatno je poraslo pošto su se pojavile glasine da je raskinuo vezu sa koleginicom Brankicom Sebastijanović.

Na sve to, on je odlučan da ne priča o svom privatnom životu i na sebe stavlja dodatnu dozu misterije što po pravilu uzrokuje da bude još poželjniji. Nije čak ni demantovao vest da je u vezi sa Nevenom Božović, pevačicom u čijem je spotu bio i glavni glumac, ali i režiser.

Kako piše Alo, kada pogledamo fotografiju koju je postavio juče na Instagram, sigurni smo da će dodatno zagrejati ženska srca, jer se na njoj šeta plažom bez majice na sebi. Osim izvajanog tela, pokazao je da je sportski tip i da se ne libi da se optoba u svakom sportu, pa i surfovanju... Fotke su nastale u pauzama tokom snimanja filma na Baliju.

Pogledajte još