MADONIN (56) DEČKO (26): Volim je jer me podseća na mamu!

Madonin novi dečko Timor Stefens konačno je progovorio o vezi sa slavnom divom. Objašnjava da su idealan par upravo zbog toga što Madona voli mlađe momke, a njemu su se oduvek sviđale starije žene.

"Ne smeta mi razlika u godinama između mene i Madone. Oduvek sam imao starije devojke. Volim to što mogu puno da naučim od njih", rekao je.

Takođe, priznao je da voli starije devojke jer ga podsećaju na njegovu majku.

Čini se kako kraljici popa nije trebalo dugo da preboli svog bivšeg dečka Brahima Zaibata.

"Majka mi je velika inspiracija. Ona je veliki borac, snažna i nezavisna žena i upravo takve tražim za vezu. Volim kada žena ima stav i svoje mišljenje", rekao je Timor (26).

Lepotan priznaje da je majka imala veliki uticaj na njegov život, piše Kurir.

Timor se inače bavi plesom, a već je nekoliko meseci u vezi sa slavnom Madonom. Stefensa je prvi put predstavila prijateljima na dočeku Nove godine, na privatnoj zabavi u Švajcarskoj. Radar otkriva kako su Timor i pevačica radili zajedno na plesnom projektu nekoliko meseci.

"Bilo je očigledno da je blizak s njenom decom, naročito s Rokom. Proveli su zajedno novogodišnju noć zabavljajući se. Imala je mali osmeh na licu kad god bi se Timor družio s Rokom i ostalom decom. Madona je želela da se uveri da je njenoj deci prijatno s njim i da se zabavljaju", dodao je.

Madona je, inače, pre nekoliko dana, svoje obožavatelje počastila slikom iz mlađih dana, a povodom svog rođendana:

Pogledajte još