ZAR SU ONI NAŠI IDOLI?! Super zvezde čija prošlost će vas zaprepastiti! (FOTO)

(old_image)

Džimi Pejdž (70) se smatra jednim od najboljih gitarista na svetu. Grupa "Led cepelin" se i dalje sluša istom žestinom, ali...

On je 1972. kidnapovao četrnaestogodišnju devojčicu, imao seks sa njom i skrivao je godinama kako bi izbegao zatvor. Lori Medok, koju je oteo, ostala je sa njim nakon što se sve otkrilo i rekla da je sve što je uradio bilo na neki način romantično. Sudski postupak nije ni pokrenut.

(old_image)


Šon Pen  je u najboljim godinama bio jedan od najpoželjnijih muškaraca. Sada je sa Šarliz Teron, a bio je u braku i sa Madonom, koja je tada bila mlada zvezda u usponu.

Kada mu je nestalo alkohola, otišao je po njega, vratio se i nastavio. Madona je konačno uspela da pobegne kada mu je rekla da mora do toaleta. Madona je pozvala policiju, ali ga nije tužila da mediji ne bi napravili cirkus od svega.

(old_image)

Nakon što se pojavio film „Walk the Line“, Džoni Keš je opet postao zvezda. Oni je bio „loš momak“ kantri muzike. Dok se Džoni vozio kroz nacionalnu šumu „Los Padres“ u centralnoj Kaliforniji, njegov kamion se pregrejao i zapalio. Umesto da potraži pomoć, on je otišao na pecanje. Vatra se raširila i zapalila su se 2 i po kvadratna kilometra šume.

Tada je izgorelo i 49 kalifornijskih kondora, što je bilo otprilike 50 odsto primeraka te vrste. Vlada je odlučila da ga kazni sa 82.000 dolara. U svoju odbranu on je rekao da mu je žao, ali da ga „baš briga za žute ptičurine“.

(old_image)

Erik Klepton  je simpatizer Enoha Pauela, člana Britanske konzervativne partije i otvorenog rasiste. Enoh je rekao da će se Engleska raspasti ako se njena politika prema imigrantima (misleći na one koji nisu beli) ne promeni. Većina ljudi ga je pametno ignorisala, ali ne i Erik. Kad je 1974. nastupao pijan na bini, Erik je buncao negativno o „crnjama“ i „crncima“.

Iako su svi snimci te večeri nestali, jedan od svedoka je rekao da je Erik pričao da je Enoh u pravu i da sve crnce treba izbaciti iz zemlje („Izbacite crnje napolje! Očuvajte belu Britaniju!“) i da je Britanija na putu da postane kolonija crnaca. Pošto nije bilo dokaza da se ovo desilo, Erik je rekao da nije rasista i završilo se na tome.

Izvor:Alo

Pogledajte još