Stižu funte: Londonski taksisti promovišu Srbiju

U cilju povećanja vidljivosti i interesovanja za turističku ponudu naše zemlje na tržištu Velike Britanije, Turistička organizacija Srbije (TOS) pokrenula je u Londonu promotivnu kampanju u okviru koje će biti predstavljene ponude za odmor u našoj zemlji, i to brendiranjem taksi vozila i oglasima na bilbordima i u metrou.

U okviru kampanje naglasak se stavlja na ponudu za aktivni odmor u prirodi, kratak u odmor u gradovima (City Break) i kulturno-istorijsko nasleđe Srbije, stoji u saopštenju TOS.
Srpski turisti na godišnjem nivou u inostranstvu potroše čak milijardu dolara!

Za potrebe kampanje, Turistička organizacija Srbije zakupila je oglasni prostor na 15 taksija, 20 reklamnih panela u londonskom metrou i pet bilborda. Očekuje se da kampanja, koja će trajati dva meseca, bude uvertira za predstavljanje turističke ponude Srbije na najvećem svetskom sajmu turizma – World Travel Market, koji će biti održana u novembru.
Beograd je ove godine dobio turističkog Oskara.

Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, Srbiju je u prvih 7 meseci u 2014. godini posetilo 10% više nego turista iz Velike Britanije u odnosu na isti period 2013. godine

ND

Pogledajte još