Ispovest zlostavljane pevačice: Posle batina, muškarci su mi se zgadili!

Nakon što je pre tri meseca glavom bez obzira pobegla od nevenčanog supruga Mladena Šmrakića, Maja Marijana rešila je da progovori o drami kroz koju je prošla.

Iako je i ranije bila žrtva porodičnog nasilja, Maja je bivšem mužu sve opraštala, ali kad je pretukao njenog prijatelja, mladog slikara Miloša Ostojića, pevačica je rešila da ga ostavi. Mnogi su mislili da će posle skandala partneri izgladiti odnose, ali Marijana je ostala čvrsta u nameri da se Mladenu više nikad ne vrati. Ona tvrdi da je s bivšim mužem završila za sva vremena i da u skorije vreme ne planira da ima novog partnera.

“O muškarcima više ne razmišljam, niti me zanimaju. „M“ od muškog roda ne želim da vidim pored sebe. Nikad više. Niko mi ne treba, sama ću da se štitim, i odlična sam u tome”, rekla je Maja.

Ipak ne žali niti tuguje za prošlim vremenima. Šta je bilo, bilo je, ide dalje. Nastupa, radio ono što najviše voli- peva, a za muškarce… Hm, teško onom koji pokuša da je osvoji, ipak su neke rane još uvek sveže da bi zarasle.

Izvor: Kurir

Pogledajte još