POTERA ZA STARLETOM: Stanija bežala od policije, pa su je uhapsili!

Dok se vraćala u Rumu, Stanija je vozila kao Fanđo i u jednom trenutku je prekoračila brzinu i pretekla kolonu vozila, i to preko pune linije! Policija je pokušala da je zaustavi, ali starleta je dala gas i utekla, a policajci su je stigli tek nekoliko kilometara kasnije i priveli u stanicu!

- Stanija se iz Beograda vraćala u Rumu sa snimanja jedne emisije. Divljala je za volanom i onda bežala policiji. Stala je tek kada su joj preprečili put. Napravila je ozbiljan prekršaj. Policajci su je priveli u policijsku stanicu u Rumi i napisali joj kaznu – navodi izvor blizak Dobrojevićevoj.

Ona je priznala da je napravila saobraćajni prekršaj i još potvrdila da je pobegla sa lica mesta, za šta je imala zanimljivo objašnjenje.

- Imala sam problem sa policijom. Zaustavili su me, a ja sam, umesto da stanem, dodala gas. Napravila sam se blesava. Kaznu ću uredno da platim i ubuduće neću da se ponašam nesavesno. Iako ne pijem dok vozim, policija ima običaj da me zaustavi. Interesantno im je da malo cimaju Staniju – zaključila je Stanija.

telegraf

Pogledajte još