Bajatović poručio Mihajlovićevoj: Skočiću s mosta! Ona odgovorila: Pazi da se ne prehladiš!

Direktor „Srbijagasa“ Dušan Bajatović izazvao je juče ministarku građevinarstva da popravi Žeželjev most u Novom Sadu, i to tako što je obećao da će skočiti s njega u Dunav ako će to da ubrza njegov završetak.

- Pošto me gospođa Mihajlović stalno kritikuje, ja je izazivam kao ministarku građevinarstva da popravi Žeželjev most. Ukoliko ne dobijem odgovor o tome kad će početi gradnja, skačem s nezavršenog mosta u Dunav. Idem da skočim samo da se taj most završi. Ako mi ne dozvole jer je opasno, skočiću iz čamca - rekao je Bajatović na televiziji Pink. Dodao je da se već godinu dana ništa ne radi na gradilištu, koje je trenutno zapušteno i „na njemu nema ništa“.

Ministarka Mihajlović spremno je dočekala izazov socijaliste, rekavši da je čelnik „Srbijagasa“ neinformisan i da bi, ukoliko skoči u Dunav, mogao da se prehladi.

- Čudno je što gospodin Bajatović, iako živi u Novom Sadu, nije informisan da nastavak radova na Žeželjevom mostu treba da počne narednih dana. Nije da se hvalim, ali to je zasluga Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture - rekla je ministarka Mihajlović i dodaje:

- Kad se već javio, moram da ga priupitam kad će početi izgradnja gasovoda Južni tok i Niš-Dimitrovgrad, za koje je on zadužen. Od njegovog skakanja u Dunav niko ne bi imao koristi, samo bi mogao da se prehladi pošto više nije sezona kupanja - zaključila je Mihajlovićeva.

Podsetimo, ovo je samo nastavak izazivanja između Mihajlovićeve i Bajatovića. Naime, pošto je dobrovoljno dala krv, ministarka je pre nekoliko dana pozvala direktore javnih preduzeća da urade isto, a prvi se odazvao upravo direktor „Srbijagasa“, s kojim je dosad imala najviše nesuglasica.

Izvor: Kurir

Pogledajte još