JK odgovorila na prozivke da ima zmiju u novčaniku!

Nakon prozivke Predraga Azdejkovića u jučerašnjem broju Kurira da Karleuša gejevima daje podršku na društvenim mrežama, ali se nikad nije latila novčanika, pevačica kaže da je gej aktivista malo zalutao i da ona pomaže isključivo ljudima kojima je to potrebno.

Mala od skandala je istakla i da je Azdejković luckast te da njegove prozivke ne uzima zdravo za gotovo.

- Novac doniram gladnima, pomoć pružam deci bez roditelja i ljudima koji su izgubili kuće u poplavama. LGBT populaciji ne treba novac, već javna podrška i razumevanje, a ja to činim već dve decenije. Zbog toga sam od naše LGBT alijanse dobila i nagradu, koja stoji na centralnom mestu u mom domu. Oprostite Azdejkoviću, on je pomalo luckast, ali nije loš. Malo je zalutao, ali će se vratiti na pravi put - rekla je JK za Kurir.

Inače, ovo nije prvi put da se pevačica sukobila s predstavnicima gej populacije. Naime, pre godinu dana oni su se javno odrekli JK jer je na ružan način vređala svoju koleginicu Seku Aleksić.

JK: SVAKI DRUGI SVEŠTENIK JE GEJ

Jelena je juče u vreme trajanja Parade ponosa na sve načine branila prava gej populacije, ali i prozivala crkvu.

- I u pravoslavnoj i u katoličkoj crkvi svaki drugi sveštenik je gej! Javna tajna. Poglavar SPC udara na svoje! Neka mu Bog oprosti. Mnogo se nervira Irinej zbog troškova Prajda, dok uzima od tog istog naroda za građenje hiljadite crkve i desetu „mečku“! Tu Boga nema - napisala je Karleuša na Tviteru, a potom svoje fanove pozvala na linč patrijarha.

- Bude li se prolila ijedna kap krvi, svi treba da uzmu motke i isteraju đavola iz grešnog Irineja! Da konačno vidi Boga!

Pogledajte još