Nesreća u Beogradu: Autobus udario trudnicu i trogodišnje dete!

U saobraćajnoj nesreći na raskrsnici Kruševačke i ulice Todora Dukina u Beogradu povređena je trudnica (18) i njeno trogodišnje dete koje je držala u naručju.

Njih je, pod za sada nepoznatim okolnostima, zakačio autobus zadnjim krajem. Na lice mesta došli su Hitna pomoć i policija.

Kako saznajemo, autobus se nakon nesreće nije zaustavio. Pretpostavlja se da je vozač pokušao da pobegne ili da nije primetio da je zadnjim krajem vozila udario pešake.

Policija intenzivno traga za autobusom. Trudnica i ćerka su prevezene su u bolnicu i nisu životno ugrožene.

- Žena je u devetom mesecu trudnoće. Ona nema vidljivih povreda, ali je preventivno odvezena u GAK u Višegradskoj ulici - kaže za "Blic" dr Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Kako nezvanično saznajemo, autobus je trudnicu udario zadnjim delom kada je skretao i ona je pala na ogradu.

U dispečerskom centru GSP "Beograd" ističu da su tek dva i po sata posle nesreće saznali da je njihov vozač sa linije 25 osumnjičen za incident.

- Stigao nam je dopis od policije u kome se sumnja da je ženu udario vozač GSP autobusa garažnog broja 1056 na liniji 25. Vozač nije ni primetio da je zakačio ženu i nastavio je da vozi ka gradu. Nikakve druge detalje nezgode nemamo - kažu u ovom centru.

Dolaskom na mesto nesreće policija je naišla na jos jednu osobu u nesvesti u neposrednoj blizini i istražuje se da li je i tu osobu zakačio isti autobus.

U Kragujevcu se rano jutros dogodio udes, kada je kamion udario u školski autobus.

Izvor: Telegraf/Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.