fbpx

Dosije monstruma: Pored silovanja i razbojništva, sa 20 ubio staricu i urinirao po njoj!

Kao mlađi punoletnik Darko Kostić je osuđen na sedam godina jer je zajedno sa jednim saučesnikom 1993. ubio staricu u Beogradu, a posle zločina čak - urinirao po njoj!

Pravda je bila spora za Kostića, jer kazne koje je služio očigledno nisu urodile plodom. Kaznu za surovo ubistvo starice izdržavao je u zatvoru za maloletnike u Valjevu. Osuđivan je i još nekoliko puta zbog teških krivičnih dela kao što razbojništvo i teške krađe.

To nije bio kraj njegovom piru, jer je počinio prvo silovanje 2001. godine, za šta je osuđen na tri i po godine robije. Nakon izdržavanja kazne zbog tog zločina, ponovo mu je izrečena zatvorska kazna, zbog novog silovanja.

Ministar policije Nebojša Stefanović potvrdio je da je Kostić višestruki povratnik, osuđivan za razbojništva i teške krađe, ali i za ubistvo starice na sedam godina zatvora.

Policija sumnja da je Kostić izvršio još silovanja i napada, naveo je prvi čovek srpske policije. U maju ove godine, Kostić je izašao iz zatvora, pošto je prethodno bio osuđen za više krivičnih dela.

Prema policijskim podacima, 1992. je čak bio i pripadnik Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana.

Stanari Ulice 11. krajiške divizije na Petlovom brdu, gde je u dvorištu napuštene kuće pronađeno telo Ivane Podraščić, kažu da su ubicu Darka Kostića (39) viđali na ulici od letos u društvu mlade plave devojke sa kojom se držao za ruku.

- Primetio sam ga letos, a u oči mi je upao jer je stalno bio u društvu mlade plavuše koja je izgledala dosta mlađe od njega. Mislim da čak nije ni punoletna. Sem toga ništa u vezi sa njim nije izgledalo sumnjivo, a niko od nas nije mogao ni da sa sanja da se u kući dogodio takav monstruozni zločin - rekao je jedan komšija.

Sličnu priču ponovili su i ostali stanari ulice, tvrdeći da ubijenu devojku nisu nikada videli.

- Nikada nismo čuli da bilo ko zapomaže iz te kuće, niti bilo što što bi ukazivalo da su tu devojke silovane - dodao je jedan od stanara iz ulice.

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.