Loži vas seks na javnom mestu? Evo šta vam je činiti!

Seks u bioskopu, garerobi butika, toaletu restorana, na parkingu, u parku... je rizična zabava - mogu da vas uhvate, a u nekim zemljama i kazne.

Ukoliko, ipak, ne možete da odolite adrenalinu i probuđenom libidu (kad mu vreme nije), pročitajte ove savete.

Bez obzira na jačinu vaše želje, dobro razmislite o tome da li neko, ipak, može da vas vidi. Seks na radnom mestu, na primer, može da vas košta otkaza, seks na plaži nekoliko stotina evra kazne, a seks u parku može da završi i na YouTube-u! Zato, birajte mesto za koje ste apsolutno sigurni da ćete vi i vaš partner biti "nevidljivi".

Ukoliko se vaš partner nećka, morate malo da se potrudite: šaputanje na uho, nagoveštaj "zabave" koja vas očekuje, nežni dodiri intimnih delova ispod stola... Dakle, ne možete tek tako da skinete partnera na javnom mestu, čak i kada je sasvim bezbedno.

Računajte na neudobnost. Izbor poza je manji, nego kada ste u sobi, u krevetu, a one koje su najčešće kada je seks na javnom mestu u pitanju su: "kaubojka" (kada devojka sedi u krilu muškarca okrenuta ka ili od njegovog lica), zatim stojeći položaj koji je malo naporniji, zahteva više snage, a štikle su nekada dobrodošle.

Takođe, ne računajte ni na to da će trajati dugo, a ne mora ni da podrazumeva orgazam.

Ukoliko vam je, na kraju, seks na javnom mestu ipak komplikovan i rizičan, onda možete samo da se "zagrejete" pre nego što odete kući ili na neko drugo, sigurno i potpuno intimno mesto.

Izvor: istinito

Pogledajte još