Marija oprostila Kuburi: Evo zašto je zažmurila na njegovu prevaru?

0

Čini se kako mlađana Petra nije bila vredna okončanja braka, pa su nastavili tamo gde su stali.

Kako je portal nadlanu već pisao, Marija Srećković i njen neverni suprug Aleksandar Srećković Kubura, pojavili su se zajedno na premijeri filma “Sunčanica”.

 Kubura je na sve načine pokušao je da privoli suprugu Mariju  da mu oprosti neverstvo i da ga ne tera iz njihovog zajedničkog stana, u čemu mu je očigledno i uspelo. Kubura nije želeo da se iseli iz stana gde žive sa sinovima već je pokušavao da ubedi suprugu da je najbolje da ostanu zajednica i objasnio da je mlada Petra Radivojević (23) samo prolazna avantura.

Situacija u porodici je bila vrlo napeta pogotovo što je stariji sin Aleksa, koji ima 20 godina, upućen u tatino neverstvo sa Petrom Radivojević. Sve je čitao u štampi i na internetu, ali kod kuće se o tome ne govori. Marija i Aleksandar su ulazili u polemiku tek kada stariji sin napusti stan i tada Kubura iskoristi priliku da moljaka ženu da mu oprosti – govori dobro obavešten izvor.

Od kako je procurela informacija da Kubura vara Mariju, Sanja Marinković bukvalno je 24 sata na vezi sa njom i teši je. Sanja i Marija se godinama druže i logično je bilo da joj ona prva pritekne u pomoć. Ona se drži po strani, ali savetuje Mariju da učini sve kako bi spasila porodicu koja uvek treba da bude iznad svega.

Obzirom na to da žive u skromnom stanu od četrdesetak kvadrata trenutno nemaju nikakvo rešenje. Taj stan su zajedno kupili i kada bi ga prodali ne bi mogli da kupe ni dve garsonjere. Drugi problem su deca koja su jako vezana za majku pogotovo Vanja koji ima svega dve godine. Kada je Aleksandar shvatio da će da izgubi sve što je dvadeset godina stvarao odlučio je da se bori za porodicu, a Marija mu je očigledno oprostila – završava priču izvor.

Kubura je čvrsto obećao Mariji da će da prekine svaki kontakt sa Petrom Radivojević. Nastavila je sa redovnim treninzima i trudi se da što manje misli na skandal koji dolazi iz njene kuće a o kome bruji cela nacija. Trenutno je okupirana pripremama Ane Marije Žujović za odlazak na evropsko prvenstvo nakon kog će odlučiti da li će supruga poslati u podstanare ili će mu oprostiti prevaru. Do tada će morati da se trudi da joj dokaže da je odlučan u nameri da spase porodicu.

Petra Radivojević je u trenutku otkrivanja njene ljubavne veze sa Kuburom imala profil na društvenom mreži Fejsbuk gde je sa prijateljima delila fotografije. Međutim, u toku jučerašnjeg dana njen nalog je bio ugašen i nije mogao da se pronađe na ovoj društvenoj mreži. Da li je Kubura naredio Petri da napusti Fejsbuk ili je to ona sama uradila, nismo uspeli da saznamo.

Izvor: Alo

Foto: printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.