NAJPOUZDANIJI DOKAZ NEVERSTVA: Tri tipične večernje navike onih koji varaju

Najpouzdaniji dokaz neverstva u romantičnoj vezi nalaze se u promenama večernje rutine, kažu stručnjaci.

Umesto da angažujete detektiva jer sumnjate u pouzdanost partnera, uradite nešto praktičnije, posebno ga posmatrajte u večernjim satima.

On radi do kasno

"Danas ću ponovo zakasniti, imam puno posla", piše on u poruci, a vi ste tužni što je tako umoran. Zovete ga da ga ohrabrite, da mu kažete da očekujete da zajedno večerate, ali mu to nikad ne kažete, jer osećate da ga nije briga. Ali, ne stavljajte ih sve u isti džak. Neki ljudi zaista rade i poslednje što žele je da budu osumnjičeni. Tada ćete slušati svoj instinkt.

Ne idete zajedno u krevet

"Sedeću još malo, ne spava mi se, ti idi na spavanje", reći će ti u ponedeljak, utorak, sredu. On to ranije nije govorio, već bi te probudio sa kauča da zajedno legnete u krevet i nije hteo da spava bez tebe pored njega. Ali odjednom, nesanica. Pitaš ga šta ima, on ti ništa ne kaže i misli. Ustaneš da popiješ čašu vode, a on je još uvek tu, sa svojim mobilnim telefonom. Približavate se i ekran se gasi.

Mobilni telefon, večernji prijatelj neverstva

Svi smo manje-više zauzeti svojim mobilnim telefonima noću. Pogledamo ga pre spavanja, kliknemo na lajkove, razgovaramo sa prijateljima. Ali kada se sve ovo radi tajno, kada odjednom mobilni telefon počne da vibrira, kada ga ne vadi iz džepa da ga ne gledate, kada mu je ekran skoro uvek naopako, kada ostaje "aktivan" do kasno, dok ne razgovara sa tobom ili sa nekim ko će ti ako ga pitaš reći (i biće istina), postavite mu pitanje koje želite, jer "nešto se dešava".

Izvor: Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još