Postani zavodnica: Osvoji muškarca svojih snova i naljuti suparnice

Spoljašna lepota

Naglasite svoju ženstvenost. Počnite da koristite crveni karmin. Studije pokazuju da su muškarcima najprivlačnije usne na njenom licu. Ako niste raspoloženi za karmin, ili nije prava pirilika za to, koristite labelo ili sjaj za usne, da bi vam usne izgledali negovane i lepe. Nosite crveno. Studije su pokazale da će pre muškarci obratiti pažnju na devojku koja nosi crvenu, nego na bilo koju drugu koja nosi drugu boju odeće.

Vežbajte da vam grudi i guza budu čvršće.

Brinite o higijeni. Biti čista i sveža je nešto što je veoma važno. Kupajte se svaki dan, i neka vam nokti na prstima uvek budu čisti. Uverite se da je važa koža glatka i mekana. Mnoge devojke se trude da pocrne. Ali verujte mi, da muškarce ne zanima vaša boja kože, već kakva je kad je dodiruje.

Nosite odeću koja odgovara vašem telu.
Ako imate veće budite, nemojte da nosite previše uske i šarene pantalone, jer one povećavaju izgled butina. Nemojte nositi previše široke jakne. Ukoliko vaš stomak nije ravan i imate spojlere, nemojte nositi previše kartke i uske majice, najbolje bi bilo da izaberete neku tuniku.

Vodite računa o vašoj kosi.
Proverite da li su vam krajevi zdravi. Neka vam kosa uvek bude čista i sjajna. Izbegavajte presu i figaro za kosu, jer one mogu da vam oštete kosu. Ostavite da vam kosa bude prirodnog oblika. To muškarci najviše vole. Najbolje bi bilo da imate dugu kosu, ali ako ona ne odgovara vašem obliku lica, onda izaberite neku kratku i lepu frizuru. Nemojte previše verovati savetima za brži rast kose. Često češljanje i masiranje kože glave neće stimulisati rast kose.

Vežbajte. Izađite napolje i aktivirajte se. Ne samo da ćete lepo izgledati, već ćete biti i zdravi. Samo nemojte previše da smršate. Upamtite da muškarci vole devojke s oblinama.Vežbajte svaki dan bar 30min, a ako ne možete, onda najmanje 3 puta nedeljno. Učlanite se u nekom klubu gde se grupuno vežba. Ako ništa drugo, barem pokušajte da šetate svaki dan po 30min.
Oblačite se atrkativno s vremena na vreme. Odaberite odeću u kojoj ćete izgledati mršavije, koja će naglašavati vaše obline.

Unutrašnja lepota

Smejte se i budite druželjubivi. Istraživanja pokazuju da žene koje se često smeškaju su najatraktivnije. Osmeh vas čini lepšim, a i muškarcima je lakše da prilaze ženi koja se smeška, nego onoj namrgođenoj. Kada flertujete, nemojte biti burni, već se prirodno smeškajte i pokazujte da imate samopouzdanje. Naučite kako da flertujete govorom tela. Za to će vam vaše pomoći usne, obrve, pa čak i bokovi.

Trudite se da budete uspešni
. Nemojte pokazivati da ste neabiciozni i neuspešni. Budite ambiciozni, to muškarci posebno vole.

Nemojte varati svog partnera. Odnosi su namenjeni za dve osobe. Ako se treća osoba pojavi, vaša odnos sa prvom osobom će se brzo završiti, ako ona sazna. Da li bi voleli da vas dečko vara? Isto tako, nemojte biti sa muškarcem ako je on već u vezi. Sigurno ne bi ni voleli da vam se neko umeša u vezu.

Dajte muškarcima kojima se sviđate šansu. Možda oni nisu atraktivni, duhoviti ili zanimljivi, ali znaćete da im se sviđate. Idite na sastanak, možda ćete se iznenaditi. Ako sastanak ne uspe, ne morate da se viđate više sa njim. Zamislite koliko bi vi bili srećni ako bi vam muškarac u kojeg ste zaljubljeni davali šansu da se vidite sa njim?

Nemojte ponavljati svoje greške.
Svako pravi greške u ljubavi. Mi ponekad izaberemo pogrešnu osobu s kojim ćemo stupiti u odnosima. To je sasvim u redu – svima se to dešava. Ono što većina ljudi ne rade je to što ne uče od svojih grešaka. Pokušajte da učite iz vašeg neuspeha.

Razvijte svoj emotivni život
. Muškarci ne vole da bude u odnosu sa burnom ženom. Radite na razumevanju vaših emocija, i ako neophodno, suočavajte se sa emocionalnim bolom. Ako ste pre imali problematičnu vezu, pokušajte da prebolite to i nemojte ući u vezu sa nekim muškarcem dok to ne rešite.Budite razigrani. Razvijte razigrani stav prema životu. Studije su otkrile da žene koje su razigrane su aktraktivnije.

Budite samouvereni. Isto kao što žene vole samouverene muškarce, tako i muškarci vole samouverene žene. Samo nemojte mešati aroganciju sa samouverenjem.

Pokušajte da tretirate svakog na isti način. Razgovarajte sa zgodnim muškarcem isto tako kao što bi razgovarali sa nekim ko nije tako zgodan. Ovo je veoma retka osobina koju devojke imaju.

Budite društveni.
Sigurno nećete privući ljude ukoliko budete sedeli sami u svojoj sobi i gledali TV. Družite se. Idite napolju sa vašim prijateljima i u vreme kada ne bi to uradili. Možda upoznate nekog zanimljivog. Ako budete sve češće izlazili, sve je veća mogućnost da ćete upoznati nekog ko će vam svideti.

Budite svoji. Kada imate jedinstveni stil i izgled to će vam podići samopouzdanje. Samo nemojte zaboraviti da stojite čvrsto na zemlji, da budete iskreni i da se zabavite. Uostalom, to je razlog zašto ste u igri: da budete srećni i da se zabavite. Ako se budete promenili zbog nekoga i glumi nešto što niste da bi impresionirali nekoga je sasvim pogrešno.

Izvor: Kakopedija

Pogledajte još